A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Щодо проведення інформаційної роботи з питань оформлення трудових відносин

Дата: 03.08.2021 11:59
Кількість переглядів: 236

                                                         Фото без опису

З 1 липня в Україні розпочалася інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.

В черговий раз звертаємо увагу роботодавців на недопущення використання незадекларованої праці. Якщо ви вважаєте, що використання незадекларованої праці спрощує ведення бізнесу та зменшує фінансові витрати, ви помиляєтеся. Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства. Незадекларована праця наносить шкоду суспільству, державі та працівнику. Будьте свідомими громадянами, дотримуйтесь законодавства про працю.

Фактичний допуск працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин тягне за собою адміністративну, фінансову та кримінальну відповідальність. Штраф за допуск працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин складає  10 розмірів мінімальних заробітних плат за кожного працівника (60 тисяч гривень).

Звертаємось до роботодавців, якщо у вас є неоформлені працівники – терміново укладіть з ними трудові договори та працюйте без ризику!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора