A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Ремонтно-будівельні роботи по об’єкту « Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-08-19 Більмак-//Н-14/

Дата: 05.08.2021 16:42
Кількість переглядів: 1212

      На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області розпочато ремонтно-будівельні роботи по об’єкту « Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-08-19 Більмак-//Н-14/, який реалізується у рамках програми президента «Велике будівництво». Підрядною організацією виступає ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ».  Ремонт буде виконано  на ділянці у 28.2 км , що пролягає від села Осипенко через село Берестове до Пологівського району.

      Проєктом передбачено поширення проїзної частини дороги,  укріплення узбіч, відновлення профілю кюветів, , ремонт містків та водопропускних труб , облаштування нових зупинок. На всій ремонтній ділянці нанесуть дорожню розмітку, влаштують направляючі стовпчики та бар’єрне огородження.

На теперішній час дорожники виконують підготовчі роботи(улаштування узбіч, зняття старого придорожнього покриття та влаштування з’їздів). 

Тривають роботи на трьох містках, які знаходяться на території Берестівської сільської ради. 

       Десятки років дорога не бачила ремонту - тріщини, колійності, вибоїни, покриття зруйноване. Нарешті відремонтують!  Насамперед - по відремонтованій дорозі можна буде швидко доїхати до обласного та районного центру – це важливо у втіленні реформи децентралізації.

Відділ організаційної, інформаційної,

кадрової роботи та документообігу

Берестівської сільської ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора