A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план села Миколаївка Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж насе

Дата: 12.08.2021 16:37
Кількість переглядів: 537

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план села Миколаївка Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування території села Миколаївка Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької областіскладі Генерального плану)»

 

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та ст.12 п.5 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляємо наступне:

1. Назва документа державного планування: «Генеральний план села Миколаївка Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування території села Миколаївка Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області (у складі Генерального плану)» (надалі - Генеральний план).

Метою Генерального плану є: актуалізація топографічної основи; приведення містобудівної документації у відповідність із вимогами законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил; покращення санітарно-екологічного стану середовища населеного пункту, умов проживання і праці мешканців села; впорядкування територіально-планувальної організації села. 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження Генерального плану: Берестівська сільська рада Бердянського району Запорізької області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення: 

а) дата початку - 16 серпня 2021р. - з дня, наступного після розміщення Повідомлення на офіційному сайті Берестівської сільської ради https://berestivska-gromada.gov.ua  та дати публікації Повідомлення  у двох газетах.

Строк здійснення процедури - 30 днів із дати початку;

б) спосіб участі громадськості - надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: Громадські слухання будуть проведені 17 вересня 2021р. о 10.00 год за адресою:  с. Берестове  вул. Шкільна ,32 ,адмінбудівля ЦНАП

5. Орган, від якого можна отримати інформацію, та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом Генерального плану, Звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі  здоров’ям населення.

Берестівська сільська рада надає для ознайомлення проект Генерального плану, Розділ «Охорона навколишнього середовища», Звіт із стратегічної екологічної оцінки території села та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення села Берестове, за адресою:

     71130, вул. Шкільна,32  с. Берестове, адмінбудівля ЦНАП, приймальня.

Телефон +380667163147

6. Орган, до якого подаються зауваження та пропозиції, його поштова та електронна адреси, строки подання зауважень і пропозицій.

Зауваження та пропозиції подаються до Замовника за адресою:

     71130, вул. Шкільна ,32, с. Берестове, адмінбудівля ЦНАП, приймальня.

Телефон +380667163147

Електронна пошта: superberestovesilrada@ukr.net

Строки подання зауважень і пропозицій - в термін 30 днів із дня, наступного після розміщення Повідомлення на офіційному сайті Берестівської сільської ради https://berestivska-gromada.gov.ua 

та дати публікації Повідомлення у двох газетах.

7. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення - Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації.

8. Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

 

Контактні особи: Курило Валерій Анатолійович - начальник відділу земельних та екологічних питань, Остапко Любов Павлівна – головний спеціаліст землевпорядник  відділу земельних та екологічних питань сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора