A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

ЯК УЧАСНИК АТО/ООС ЗАСНУВАВ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС

Дата: 09.12.2021 14:28
Кількість переглядів: 677

 

 

Упродовж цього року 3 безробітних, які перебували на обліку в  Бердянському міськрайонному центрі зайнятості, виявили бажання започаткувати власну справу та отримали допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності одноразово. Загальна сума виплат становить 96 тисяч 462 грн.

Безробітні започаткували свій бізнес у сфері надання послуг з вантажних перевезень, роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах і надання послуг кур’єра фізичним та юридичним особам.

Серед безробітних, які вирішили займатися власним бізнесом, 2 учасника АТО/ООС, адже служба зайнятості таким чином сприяє самозайнятості населення.

Якщо ви втратили роботу і працевлаштуватися знову не вдається, не впадайте у відчай, будьте активними, зважте свої бажання та можливості і спробуйте себе, відкривши власну справу! Саме це радить пан Сергій, колишній безробітний, який за сприяння Бердянського міськрайонного центру зайнятості започаткував власний бізнес.

Після демобілізації з військової служби, учасник АТО/ООС вирішив відразу шукати роботу, звернувся до центру зайнятості. Дізнавшись про послуги, що надає служба зайнятості клієнтам, його зацікавила можливість організації власної справи. Для Сергія, як для людини активної та цілеспрямованої, вагомими аргументами щодо прийняття рішення займатися підприємницькою діяльністю стали можливість повної реалізації свого потенціалу, самостійне планування свого майбутнього та наявний в минулому досвід підприємництва.

Сергій обміркував бізнес-ідею, порадився з дружиною та відкрив власний бізнес – здійснення вантажних перевезень. Отримавши відповідну організаційну, правову та фінансову підтримку фахівців відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості, у січні нинішнього року зареєструвався як фізична особа-підприємець і тепер успішно займається власною справою.

На сьогоднішній день його бізнес активно розвивається по всій Запорізькій області, а в подальших планах – по всій території України. Завдяки моїй наполегливості, чіткому плануванню, вважаю, що все буде добре. Але головне – я маю та даю роботу, можливість самореалізуватися та бути матеріально незалежним», – зазначає підприємець.

 

 

Юлія Іванченко,

начальник відділу активної підтримки безробітних

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора