A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Відбулося засідання тринадцятої (позачергової) сесії сільської ради

Дата: 15.12.2021 16:47
Кількість переглядів: 877

   15.12.2021 року року відбулося засідання тринадцятої (позачергової) сесії сільської ради, на якому більшість розглянутих питань були соціальної спрямованості: - про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у громадянам, - про затвердження проєктів для отримання у власність земельних ділянок отримали 61 житель громади, - надання матеріальної допомоги громадянам, які потрапили в скрутне становище.

    Затверджено план діяльності Берестівської сільської ради з підготовки проєктів регуляторних актів. До переліку об’єктів малої приватизації включено будівлі колишніх дитячих садків сіл Миколаївка та Троїцьке, а до переліку об’єктів 2 - го типу (передача в оренду без проведення аукціону) включено частину адміністративної будівлі сільської ради для розміщення поліцейського офіцера громади.

    Внесено зміни та доповнення до рішення Берестівської сільської ради від 24.12.2020 року № 27 «Про бюджет Берестівської сільської територіальної громади на 2021 рік» . З метою всебічного ознайомлення жителів громади з роботою депутатського корпусу проведено відеозапис сесії.

(частина відеозапису, запис всієї сесії збережено до архіву)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора