A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

15 сесія

Дата: 31.01.2022 14:16
Кількість переглядів: 190

 

Порядок денний

проєкт рішення № 1 Про річний звіт про виконання бюджету

проєкт рішення № 2 Про цільову Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

проєкт рішення № 3 Резервний фонд

проєкт рішення № 4 Про  внесення змін та доповнень до рішення Берестівської сільської ради від 23.12.2021р. № 30 ,,Про бюджет Берестівської сільської територіальної громади на 2022 рік’’

Додатки до рішення №4 від 03.02.22р.

проєкт рішення № 5 Про розпорядження сільського голови

проєкт рішення № 6 Про надання соціальних послуг на безоплатній основі

проєкт рішення № 7 Про надання матеріальної допомоги Андрущенко А.Я.

проєкт рішення № 8 Про надання матеріальної допомоги Філенко О.В.

проєкт рішення № 9 Про надання матеріальної допомоги Карабань Ю.Ю.

проєкт рішення № 10 Про надання матеріальної допомоги Прийма О.В.

проєкт рішення № 11 Про надання матеріальної допомоги Лось А.В.

проєкт рішення № 12 Про надання матеріальної допомоги Тищенко А.В.

проєкт рішення № 14 Про затвердження Положення про сектор соціального захисту населення

проєкт рішення № 15 Про надання згоди на безоплатне приймання зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бердянського району у комунальну власність Берестівської сільської ради

проєкт рішення № 16 Про доповнення переліку об'єктів малої приватизації

проєкт рішення № 17 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Клименко Аліні Іванівні

проєкт рішення № 18 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Лунь Ользі ол.

проєкт рішення № 19 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Мєдовій Каріні С.

проєкт рішення № 20 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Микулі

проєкт рішення № 21 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Микулі О.О.

проєкт рішення № 22 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Острівній Н.М.

проєкт рішення № 23 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Петренко О.М.

проєкт рішення № 24 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Рибіній В.С.

проєкт рішення № 25 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Сахну Д.В.

проєкт рішення № 26 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Семковичу Б.І.

проєкт рішення № 27 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Синєоку Ф.Ю.

проєкт рішення № 28 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Сірівні О.А.

проєкт рішення № 29 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Тимошенко Т.І.

проєкт рішення № 30 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Савченко В.В.

проєкт рішення № 31 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Ручці А.О.

проєкт рішення № 32 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Ручці І.Г.

проєкт рішення № 33 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Харченко О.П.

проєкт рішення № 34 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Чмирь А.Ф.

проєкт рішення № 35 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Чмирю В.В.

проєкт рішення № 36 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Чудновській О.В.

проєкт рішення № 37 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Шиян Т.М.

проєкт рішення № 38 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Щербині О.В.

проєкт рішення № 39 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Язвинській Н.В.

проєкт рішення № 40 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Дон Н.Ю.

проєкт рішення № 41 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Старостіну О.Г.

проєкт рішення № 42 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Коноховій В.О.

проєкт рішення № 43 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Турик Ю.А.

проєкт рішення № 44 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Харченко М.І.

проєкт рішення № 45 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Старостіній В.О.

проєкт рішення № 46 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Яркович Т.І.

проєкт рішення № 47 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Валько А.Г.

проєкт рішення № 48 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Лук'яненко Г.Д.

проєкт рішення № 49 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Шелюженко Л.І.

проєкт рішення № 50 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її безоплатно у власність гр. Андрущенко Олені Василівні для ОСГ

проєкт рішення № 51 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача її безоплатно у власність гр. Бульбі Ользі Іванівні

проєкт рішення № 52 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та та передача її безоплатно у власність гр. Бутенко Наталії Олександрівні для ОСГ

проєкт рішення № 53 Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянам – власникам сертифікатів колишнього КСП ,,Україна’’ для ТСГВ

проєкт рішення № 54 Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянам – власникам сертифікатів колишнього КСП ,,Батьківщина’’

проєкт рішення № 55 Про надання дозволу громадянам на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність

проєкт рішення № 56 Про надання дозволу ПАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

проєкт рішення № 57 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПСП ,,АФ ,,Шевченко’’

проєкт рішення № 58 Про розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території прибережної захисної смуги річки Берестівка

проєкт рішення № 59 Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного нерухомого майна та відумерлої спадщини на території Берестівської сільської ради

проєкт рішення № 60 Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок площею 4,8318 га та 4,7791 га з ФОП Шакіровим Оскаром Маулетхановичем.

проєкт рішення № 61 Про дострокове розірвання договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) з ПСП «ГУРТ»

проєкт рішення № 62 Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що перебувають у власності громадян, фізичних та юридичних осіб на території ради

проєкт рішення № 63 Про встановлення Правил загального користування водними об’єктами Берестівської сільської ради.

проєкт рішення № 64 Про визначення земельної ділянки нерозподіленою та надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки гр. Шепелю Руслану Миколайовичу.

проєкт рішення № 65 Про скасування рішення Берестівської сільської ради від 28.10.2021 року № 41 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою Гавришу П.І.

проєкт рішення № 66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 11,9150 га

проєкт рішення № 67 Про визначення земельних часток (паїв) ДП №2 пай №29, ДП №3 пай №55 КСП «Україна» невитребуваними та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 68 Про визначення земельних часток (паїв) ДП №17 пай №267, ДП №18 пай №267, ДП №27 пай №385 КСП «Україна» невитребуваними та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 69 Про визначення земельної частки (паю) ДП №32 пай №459 КСП «Україна» невитребуваною та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 70 Про визначення земельних часток (паїв) ДП №6 пай №93, ДП №6 пай №94 КСП «Україна» невитребуваними та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 71 Про визначення земельної частки (паю) ДП №22 пай №320 КСП «Україна» невитребуваною та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 72 Про визначення земельної частки (паю) ДП №32 пай №472 КСП «Україна» невитребуваною та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 73 Про визначення земельної частки (паю) ДП №22 пай №320 КСП «Україна» невитребуваною та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 74 Про визначення земельних часток (паїв) КСП «Україна» невитребуванеми та надання дозволу на витовлення технічної документації

проєкт рішення № 75 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Бобро Світлані Олександрівні

проєкт рішення № 76 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Бобру С.М.

проєкт рішення № 77 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Нымичу О.М.

проєкт рішення № 78 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Катрич Л.М.

проєкт рішення № 79 Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянам – власникам сертифікатів колишнього КСП ,,Україна’’

проєкт рішення № 80 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Якименко Ользі Іванівні

проєкт рішення № 81 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її безоплатно у власність гр. Шарій В.С.

проєкт рішення № 82 Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянам – власникам сертифікатів колишнього КСП ,,Україна’’

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора