A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжнародний День захисту дітей в Берестівському ДНЗ "Ромашка"

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.  Адже всі ми  прагнемо, щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.       В Берестівському ДНЗ «Ромашка» 01 червня 2021 року  організовано і проведено День захисту дітей. Весело, емоційно пройшло свято. Воно було насичене  розвагами, змаганнями, естафетами. Діти співали пісні, танцювали, завзято грали в ігри, посмакували фруктами та солодощами.           Ось так весело, змістовно пройшов день в наших вихованців.

16:37 01.06.2021

Твій друг-безпечний рух

Добігають кінця останні дні навчання у школі. Попереду веселі літні канікули. Дітей вабить вулиця, адже тут відбуваються багато цікавого, захоплюючого і через це діти можуть потрапити у небезпечні для життя ситуації. Тиждень безпеки дорожнього руху-це інформаційні заходи націлені на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху. Протягом тижня в Миколаївській школі діти мали можливість якомога більше поглибити знання про правила дорожнього руху.

14:36 26.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

З  метою попередження дорожньо-транспортного травматизму в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з 17 по 21 травня проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. У рамках Тижня  в 1-11 класах проведено уроки з основ безпеки дорожнього руху, на яких учні переглянули відеофільми з циклу «Безпечна країна» (класні керівники)  та конкурс знавців правил дорожнього руху між учнями  8 та 9 класів (Грицай Є. М.). Діти змагалися у конкурсах:  вікторина з ПДР, «Юний регулювальник» та вело естафета. Перемогу здобули учні 8 класу.

16:22 24.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму, відповідно до Загального плану заходів Тижня безпеки дорожнього руху, протягом 17.05.2021 – 21.05.2021 року в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень безпеки дорожнього руху. Учні повторювали правила безпеки на дорогах, демонстрували свої знання та вміння під час практичних занять. Класні керівники 1-11 класів використали різноманітні форми проведення виховних заходів: тематичні бесіди, вікторини, ігри, змагання, перегляд відео з подальшим обговоренням. Третьокласники змагалися у вікторині «Смішарики про дорожній рух»: учні розгадували  ребуси, загадки і знаходили правильні рішення у життєвих ситуаціях на дорозі; цікавою була квест-гра «Безпека на дорозі – безпека життя». П’ятикласники проходили квест «Безпека руху на дорозі», учні 6 класу розгадували питання вікторини, для учнів 1-4 класів класні керівники підготували заняття з елементами ігор. У кожному класі пройшов урок безпеки «Безпека руху – безпека життя».

15:45 21.05.2021

День вишиванки у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

День вишиванки започаткували у 2008 році студенти Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича. За декілька років це свято стало по-справжньому загальнодержавним. В цей день усі бажаючі  вбираються у національні сорочки.

15:42 21.05.2021

Вишиванка для мами

В Миколаївському  ДНЗ "Оленятко" відбувся захід "Вишиванка для мами". Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. День вишиванки- свято покликане сприяти єдності й процвітання українського народу. Дітей ознайомили з кольорами якими вишиті вишиванки і що вони означають. Діти розповідали вірші про вишиванку, грали в ігри, співали пісні. Виконали колективну аплікацію "Вишиванка для мами".

17:13 20.05.2021

Вишиванка-символ Батьківщини, дзеркало народної душі

Сьогодні 20 травня, відзначається Всесвітній день вишиванки - свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції. Цього річний ювілейний День вишиванки присвячено українській традиційній музиці та екологічним проблемам.Сьогодні зранку Миколаївська школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. На загальношкільному заході"Чарівна краса вишиванки" учні початкових класів читали вірші про вишиванку, у виконанні Проценка Данила звучала пісня "Бабусина вишиванка", учні 6 класу підготували веселий флешмоб, до якого долучилися всі учні та вчителі. Проведення такого свята продемонструвало, що учні та вчителі школи відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв і традицій свого народу.

17:09 20.05.2021

День Вишиванки у Троїцькому ДНЗ "Пролісок"

20 травня в Троїцькому ЗДО "Пролісок" відбулося свято присвячене Всесвітньому Дню Вишиванки! Вихователь розкрила дітям красу українських вишивок,багатство їх кольорів, різноманітність орнаментів, їх видів і форм; поглибила і розширила знання про символічне значення української сорочки-вишиванки,звичаї і обряди, пов'язані з нею. Розвивала творчу фантазію і уяву дітей при створенні композиції "Вишита сорочка", вивчили та співали пісню "Вишиванка", прослухали пісню А.Малишка "Два кольори". Зустрічали казкового героя Котигорошка та приймали активну участь в іграх: естафета "Швидкий кінь", "Звари борщ та компот",  " Одягни ляльку в національний костюм", "Збери пазли", вихід дівчат у національних костюмах "Я- україночка!".    

16:52 20.05.2021

Щиро вітаємо з Днем вишиванки!

 Сьогодні учні та вчителі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів прийшли до школи в особливому одязі, у святковому настрої, тому що й день цей  особливий і святковий. 20 травня 2021 року в Україні відзначається День вишиванки. Наші школярі підготували до свята гарні танці, якими передали всю свою повагу, любов до українських символів, до рідної землі та її традицій. На початку свята усю шкільну родину привітала директор школи Зозуля Людмила Іванівна, а далі всі милувалися танцювальними композиціями, які перетворили шкільне подвір’я на велику травневу сцену із різнобарв’ям вишиванок, щирих дитячих посмішок та  гучних оплесків.

16:46 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора