A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

29 СІЧНЯ – День пам’яті Героїв бою під Крутами

29 СІЧНЯ – День пам’яті Героїв бою під Крутами

29 січня учні та вчителі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам'ять юнаків, які в далекому 1918 році віддали своє життя за Україну. Героїв Крут можна назвати першими кіборгами, які захищали суверенність нашої держави у ХХ столітті. Діти прослухали інформаційне повідомлення, вірш     П. Тичини «На Аскольдовій могилі поховали їх…», який є гімном цих трагічних подій,  вшанували захисників хвилиною мовчання.

15:57 29.01.2021

День пам'яті Героїв Крут

День пам'яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

08:13 29.01.2021

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У середу, 3 лютого 2021 року, відбудеться пряма "гаряча" телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань бюджету Трипольська Маргарита Ігорівна. Звертатись з 10.00 до 11.00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

09:56 28.01.2021

Робота в легальному полі – це зручно й вигідно.

Робота в легальному полі – це зручно й вигідно.

У рамках Урядової кампанії з детінізації зайнятості, Бердянський міськрайонний центр зайнятості продовжує робити свій внесок у загальну справу та прагне ознайомити сторони трудових відносин, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно. Так, 27 січня 2021 року за участю представників управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету БМР Запорізької області, ГУ Пенсійного Фонду України в Запорізькій області, Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області та фінансового управління виконкому було проведено виїзний захід, метою якого було доведення інформації про переваги легальної зайнятості та неприпустимість найму працівників без оформлення трудових відносин, неухильне дотримання законодавчих вимог щодо укладання трудового договору.

15:59 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора