A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Здолаємо  насильство разом!

Здолаємо  насильство разом!

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблеми подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

16:08 08.12.2020

День Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи.

21 листопада вся Україна відзначала День Гідності та Свободи на честь двох видатних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції (2004 року) і Революції Гідності (2013 року). Відзначаючи цей день, Україна вшановує Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, яким довелося взяти участь у конфлікті на Сході України. Усіх тих, хто не тільки силами, а й втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у вільній, демократичній, суверенній державі! Цей день назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації та сторіччя утворення української державності. Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала всіх в єдиній, соборній й незалежній Україні.

07:59 23.11.2020

Нові карантинні обмеження.

Нові карантинні обмеження.

Рішенням виконавчого комітету Берестівської сільської ради VIII скликання від 19.11.2020 р.  відповідно до ст. 255 КУпАП начальника відділу загальної, організаційно-кадрової роботи, зв’язків з громадськістю та юридичного забезпечення Шияна А.В. призначено відповідальним за складання протоколів про адміністративні правопорушення, що передбачені частиною другою статті 44-3 КУпАП (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок).

09:55 20.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора