A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

СуперТАТО може!!!

СуперТАТО може!!!

СуперТАТОможе!!! Чудове свято вдалося! Теплі живі емоції. Щасливі діти, щасливі родини з СуперТАТУСЯМИ! Проєкт реалізується «Південно- східною асоціацією практичних психологів та арттерапевтів» за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

13:56 07.09.2020

Зустріч з метою обговорення реалізації перспективних  проєктів

Зустріч з метою обговорення реалізації перспективних проєктів

13 вересня відбулася зустріч з генеральним директором  регіонального фонду підтримки підприємництва Володимиром Степаненко та координатором Ольгою Фроловою, яка організовує та проводить проєкт “Супертато” на території двох ОТГ (Смирновська та Берестівська).

10:44 14.08.2020

Надання кредитів фермерським господарствам.

Надання кредитів фермерським господарствам.

Регіональна комісія Запорізького відділення повідомляє, що УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) оголосив проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

09:27 22.07.2020

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ!

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ!

Чинним законодавством за кожним пенсіонером закріплене право вибору способу одержання пенсії. Одержувати пенсію через відділення поштового зв'язку або через уповноважені установи банків – особистий вибір кожної людини. Згідно із пунктом 1 статті 47 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» виплата пенсії проводиться щомісяця у строк не пізніше 25 числа, за який виплачується пенсія.

13:40 15.07.2020

У липні пенсії підвищено 268,9 тисячам пенсіонерів області.

У липні пенсії підвищено 268,9 тисячам пенсіонерів області.

Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» з 1 липня поточного року передбачено підвищення розмірів прожиткового мінімуму для різних демографічних груп населення, у тому числі і для непрацездатних осіб з 1638 грн до 1712 грн.

13:38 15.07.2020

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ!

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ!

Запрацював новий сервіс автоматичного призначення пенсій   Пенсійний фонд України запровадив нову е-послугу – автоматичне призначення пенсії.  Відтепер пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку.  Додатково звертатись та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду не потрібно. 

13:33 15.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора