A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Ремонт дороги власними силами

Ремонт дороги власними силами

За ініціативою мешканців, які вболівають за стан дорій у громаді, та за підтримкою сільської ради було проведено роботи по засипці ям по вулиці Миру.

10:42 03.12.2019

Перемога у ІV Національному Чемпіонаті України з фольклору "Eurofolk - Запоріжжя  2019"!!!

Перемога у ІV Національному Чемпіонаті України з фольклору "Eurofolk - Запоріжжя 2019"!!!

16-17 листопада 2019 року у місті Запоріжжя відбувся Чемпіонат України з фольклору "Eurofolk - Запоріжжя 2019". Берестівська ОТГ була представлена аматорським вокальним ансамблем "Кумасі" в який увійшли: Кулик Лідія Вікторівна, Шиян Галина Георгіївна, Проценко Світлана Вікторівна, Рипинська Надія Володимирівна, Раїна Світлана Володимирівна.  

09:35 19.11.2019

Зі святом працівника сільського господарства!!!

Зі святом працівника сільського господарства!!!

Шановні працівники сільського господарства! Сердечно вітаємо Вас із професійним святом. Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

14:18 15.11.2019

"Що я їм ?"

"Що я їм ?"

"Що я їм ?" - така тема дев'ятого тижня навчання першокласників. На цьому тижні діти знайомились із групами продуктів, досліджували медіа, створювали із батьками рекламу корисних продуктів, інсценізували пісню "Ходить гарбуз по городу",вчились сервірувати стіл та розглядали фото - картини креативного австралійського фотографа Карла Уорнера (Carl Warner) ,що створює… їстівні пейзажі.

14:05 12.11.2019

«СВЯТО ОСЕНІ» В БЕРЕСТІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТ.

«СВЯТО ОСЕНІ» В БЕРЕСТІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТ.

8 листопада 2019  року в Берестівській школі відбувся вечір розваг для учнів 8-11 класів «Осінній кінематограф». Команди школярів заздалегідь підготували три «домашні завдання»: візитівку команди у вигляді кіноафіші, відеоролик за сюжетом обраного фільму та привітальний художній номер. А ще були конкурси, змагання на логіку, на швидкість, на вміння віршувати, відгадувати загадки. Журі вирішили не обирати, а перемоги учасників відзначати шаленими оплесками. Свято вдалося. Дякуємо організаторам, учасникам, усім, хто долучився до заходу!

14:05 11.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора