A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

ДЕРЖАВА ТА СУСПІЛЬСТВО МАЮТЬ УСВІДОМИТИ ВСІ ЗАГРОЗИ ІНФОРМАЦІЙНІЙ БЕЗПЕЦІ ТА ЗНАЙТИ ШЛЯХИ ДЛЯ ПРОТИДІЇ ЇМ – ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ

ДЕРЖАВА ТА СУСПІЛЬСТВО МАЮТЬ УСВІДОМИТИ ВСІ ЗАГРОЗИ ІНФОРМАЦІЙНІЙ БЕЗПЕЦІ ТА ЗНАЙТИ ШЛЯХИ ДЛЯ ПРОТИДІЇ ЇМ – ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Найближчим часом в Україні розпочне роботу Центр протидії дезінформації, який у майбутньому має стати міжнародним хабом протидії дезінформації та пропаганді в усьому світі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму виступі на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Культура, медіа, туризм».

10:20 10.03.2021

«І став для нас Шевченко заповітом безсмертним,  як саме людське життя»

«І став для нас Шевченко заповітом безсмертним, як саме людське життя»

9 березня 2021 року в Берестівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся урочистий захід, присвячений 207-ій річниці з дня народження, 160- тій річниці від дня смерті Великого Кобзаря, письменника, художника, борця за Україну та її майбутнє – Тараса Григоровича Шевченка. У цей день до школи завітали гості: голова Бердянської районної державної адміністрації Півень Ірина Григорівна, сільський голова Жогло Ігор Олексійович, начальник відділу освіти Берестівської сільської ради Лисенко Оксана Анатоліївна. На святі були присутні вчителі та учні 9-11 класів. Зі словами привітань до громади звернулися Півень Ірина Григорівна, Жогло Ігор Олексійович. Директор школи Зозуля Людмила Іванівна провела екскурс у минуле та нагадала присутнім історію пам’ятника Тарасові Шевченку, який ось уже 9 років є окрасою школи і постає перед нами у своїй величі й безсмерті. На святі звучали вірші, пісні на слова Шевченка. Учениця 11 класу Зозуля Альона написала й продекламувала вірш, присвячений Кобзарю. Пам'ять Великого Сина українського народу вшанували хвилиною мовчання. У кінці заходу усіх присутніх запросили покласти квіти до пам’ятника.

16:58 09.03.2021

9  березня в Миколаївському ДНЗ "Оленятко" було проведено захід "Згадаємо Т. Шевченко"

9  березня в Миколаївському ДНЗ "Оленятко" було проведено захід "Згадаємо Т. Шевченко"

З метою розширення знань дітей про видатного українського поета і художника Т.Г Шевченко протягом року та напередодні заняття були прочитані твори та вірші українських письменників:  Лариси Березнянської "Тарасова хата", Михайла Маморського "Дід Іван", "Сонце України" та інші.Знайомилися з творами Т. Шевченка "Встала весна", "Зацвіла в долині червона калина", "Тече вода з-під явора" та інші, які діти декламували на занятті, а також обігрівали, відтворюючи їх мімікою і жестами. Розглядали портрети, слухали поетичні твори в яких діти помітили, що Т. Шевченко часто згадує калину, тож діти з задоволенням виконали образотворчу роботу "Калина - символ України" - колективний малюнок долоньками та пальчиками.

16:10 09.03.2021

Шановні жителі Берестівської громади!

Шановні жителі Берестівської громади!

 11 березня 2021 року планується проведення «прямої» телефонної лінії із заступником начальника Бердянського відділу обслуговування громадян №8 (сервісного центру) ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ Ельмірою Логіновою  за телефоном 4-61-20 з 14.00 до 16.00.

15:07 09.03.2021

Участь у обласному конкурсі "Чернігівські зорі"

Участь у обласному конкурсі "Чернігівські зорі"

6 березня 2021 року відбувся обласний конкурс солістів - вокалістів та вокальних ансамблів "Чернігівські зорі" на території Чернігівської ОТГ. До участі в конкурсі у номінації "Солісти - вокалісти" долучилися заклади культури Берестівської сільської ради. Гарні та запальні пісні підготували та представили жюрі: Кулик Л.В., Доценко Н.О. та Ільченко Ю.В.

10:56 09.03.2021

Створена робоча група для вирішення проблемних питань у запорізьких громадах

Створена робоча група для вирішення проблемних питань у запорізьких громадах

За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Старуха під головуванням керівниці апарату Зінаїди Бойко відбулось перше засідання робочої групи щодо проблемних питань в  територіальних громадах. У засіданні взяли участь заступники голови Едуард Брутман та Руслан Шиханов, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

13:22 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора