A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

День Захисника України у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

13 жовтня у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися змагання до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва. Учасники змагань (учні 5-11 класів) поділилися на 3 курені: "Динаміт" - 5-7 класи; "Січовики" - 8 клас; "Комета" - 10-11 класи. Змагалися у конкурсах: "Візитка", Конкурс отаманів, Ребуси на козацьку тематику, Естафети на спритність, гнучкість та ловкість, Конкурс емблем. Переможцями змагань стала команда "Комета", а ІІ-е місце поділили команди "Динаміт" та "Січовики".

10:15 15.10.2020

Тиждень безпеки життєдіяльності в Берестівському ДНЗ (ясла-садок) «Ромашка»

Відповідно до наказу відділу освіти Берестівської сільської ради № 75 від 21.08.2020 р. "Про проведення Тижня безпеки дитини в дошкільних закладах " та наказу по Берестівському ДНЗ «Ромашка» від 10.09.2020 р. № 10  «Про проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у ДНЗ» з метою забезпечення захисту учасників освітнього процесу, формування у них умінь оперативно діяти в умовах виникнення надзвичайної ситуації, підвищення рівня компетентності дітей щодо безпечного та комфортного існування у навколишньому середовищі з 05.10.2020 р. по 09.10.2020 р. у закладі дошкільної освіти був проведений «Тиждень знань безпеки життєдіяльності».

09:03 12.10.2020

Ми вам даруємо тепло своїх сердець

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у вчителів особливо піднесений і радісний настрій. З самого початку школа майоріла осінніми квітами і посмішками школярів та педагогів. Учні 5-11 класів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів самостійно підготували композиції з осінніх квітів та барвистих листочків. Від імені всіх учнів педагогів вітали випускниці цього року. Дівчата підготували незвичайне привітання з піснями, танцями та музичними сюрпризами. 

15:50 07.10.2020

Уроки доброти «Щаслива лапа" у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

З метою виховання любові та гуманного ставлення до тварин, зокрема домашніх улюбленців, 5 жовтня у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли Уроки доброти «Щаслива лапа», присвячені Всесвітньому дню захисту тварин. а також організовано виставку дитячих малюнків "Домашні улюбленці".

10:21 07.10.2020

Святковий концерт до Дня працівників освіти у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

2 жовтня в Берестівській школі відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти. Учні 8 класу (класний керівник Федоренко Л.О.) разом із педагогом-організатором (Зиборова В.І.) підготували святкове привітання, залучивши до нього учнів 1-11 класів. Щиро дякуємо нашим дітям за теплі слова, пісні, танці, сценки та відео. Ви – талановиті, сміливі, добрі й винахідливі!

10:38 06.10.2020

Міжнародний день музики

1 жовтня - Міжнародний день музики. Напередодні свята у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся музичний концерт учениці 8 класу Брицун Яни (керівник - викладач музичної школи Кондратьєва С. І. ). На шкільному подвір’ї зібралися учні 5-11 класів і відразу поринули у чарівний світ музики. У виконанні Брицун Яни звучали класична і сучасна музика та пісні, а Світлана Іванівна супроводжувала концерт цікавими розповідями про композиторів та їх твори. Учні та вчителі пізнали багато цікавого про відомих композиторів, а також отримали велике задоволення. А 1 жовтня вчитель музики Бондарчук В. В. організував у школі виставку музичних інструментів. Учні з цікавістю оглядали різні музичні інструменти

10:28 05.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора