A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

"Краса врятує світ" у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 19 по 23 жовтня в Миколаївській школі проходив тиждень  образотворчого мистецтва, основна мета якого формування в учнів інтересу до вивчення образотворчого мистецтва, виявлення індивідуальних особливостей кожної дитини, виявлення талановитих дітей, виховання морального та естетичного відношення до світу. 

08:39 03.11.2020

Тиждень пожежної безпеки у Троїцькому ЗДО "Пролісок"

В Троїцькому ЗДО "Пролісок" з 26 по 30 жовтня 2020року проходив тиждень пожежної безпеки. Мета: продовжувати вивчати з дітьми правила пожежної безпеки;розуміти значення прислів'я про сірники; познайомити з причинами виникнення пожежі, пояснити, що вогонь буває небезпечним і корисним. Формувати у дітей основні правила поведінки під час надзвичайних ситуацій. Підвести дітей до усвідомлення недопустимості ігор із сірниками. Навчатися можливості уникнення пожежі. Виховувати свідоме ставлення до збереження свого життя та життя інших людей, обережність, слухняність. Узагальнити й розширити знання дітей про електрику, її значення в житті людини. Закріпити знання про електроприлади, правила користування ними, дотримуючись заходів безпеки. Виховувати повагу до професії пожежних-рятувальників, бажання допомагати всім, хто потребує допомоги.

12:53 02.11.2020

Свято осені у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

В останній день навчання в Троїцькій ЗОШ відбулося свято Осені серед учнів початкової школи. Свято почали з урочистої частини – вітання та вшановування щедрої, золотої пори року піснями, віршами. Разом з гостею-красунею також танцювали та співали караоке. Далі Осінь розповіла дітям про правила безпечного відпочинку під час осінніх канікул, разом переглянули повчальне відео про пожежну безпеку (приурочене проведенню в нашій школі дню ЦО).

08:33 02.11.2020

Європейський тиждень місцевої демократії у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 12 по 16 жовтня 2020 року у рамках відзначення Європейського тижня місцевої демократії були проведені класними керівниками Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. у 5 та 6 класах виховні години на тему «Ми – жителі Європи», де було обговорено питання щодо вступу України до європейської спільноти. Учні висловлювали думки, щодо місця України в Європі та співпраці із західними сусідами. 

14:23 29.10.2020

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів фізичної культури, курсу "Захист Вітчизни" та основ здоров'я

20.10.2020 у форматі Zооm – конференції  було проведено ММО вчителів фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни", основ здоров’я.Розпочали з підсумків 2019-2020 н.р  та плану роботи на 2020-2021 н. р. Опрацювали інструктивно-нормативні документи стосовно викладання основ здоров’я та обговорили питання про організацію та проведення Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл в 2019-2020 н.р та 2020-2021 навчальному році.

09:47 26.10.2020

Свято "Осінь в гості завітала" у Миколаївському ДНЗ "Оленятко"

Осінь разом з  казковими героями: котиком, півником та лисичкою завітали в гості до Миколаївського ДНЗ "Оленятко". Обіграли пісні"півник виростив горох", "осінь зустрічаємо". Відгадували загадки, грали в ігри, інсценували казку"ріпка". Гостей пригостили пиріжками з гарбузом. Виставка овочів, фруктів, розробок з природного матеріалу. Всі були задоволені святом.

08:59 26.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора