A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

"У єдності сила"

Працівники Берестівського СК № 1, батьківський комітет та учасники колективу "Надія" 22 січня 2021 року долучилися до участі у регіональному он-лайн флешмобі "У єдності сила", з нагоди Дня Соборності України.

11:12 22.01.2021

Вітаємо громаду з Днем Соборності України!

З нагоди Дня Соборності України педагогічний колектив Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів приєднався до участі у регіональному онлайн флешмобі «У єдності сила», який проходить з 20 по 22 січня 2021 року в соціальній мережі «Фейсбук».

11:09 22.01.2021

Свято у Миколаївському ДНЗ "Оленятко"

Зимові свята дарують малечі велику втіху. У зв'язку з карантином в Миколаївському ДНЗ "Оленятко"  новорічне свято перенесли і провели його сьогодні 13 січня. На свято завітали казкові герої Дід Мороз та Снігуронька, дівчинка  Ялинонька. Разом з якими діти танцювали, співали, водили хороводи, відгадували загадки, грали в ігри: Сніжки, Великий віник, Зберемо шишки для білочки, розповідали  вірші. В кінці свята Дід Мороз почастувати дітей солодощами, які надав для малят "ПП Карпік", а батьки приготували святковий стіл з солодощами та фруктами. Діти були дуже задоволені, радісні і щасливі.

15:49 13.01.2021

Новорічна казка у Берестівському ДНЗ «Ромашка»

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства. Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В переддень нового року святковий  новорічний ранок відбувся у Берестівському ДНЗ «Ромашка». В цей день  малята перетворилися на героїв відомої казки «Колобок», визволяли ялинку, Діда Мороза  та Снігуроньку. Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу.  Дід Мороз подарував дітям солодкі подарунки.  Святкування  Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво. 

08:45 30.12.2020

Новорічне свято у Троїцькому ДНЗ "Пролісок"

В Троїцькому ДНЗ "Пролісок" відбулося новорічне свято "Казка починається".Діти перейнялися святковим настроєм,поринули в казку разом з казковими героями:Новим Роком,Бабою Ягою,Зимою та Дідом Морозом і Снігуронькою. Всі з задоволенням водили хороводи довкола ялинки, розповідали вірші та приймали активну участь у новорічних конкурсах:"Прикрась ялинку","Збери сніжки в мішок,! Всі дітки отримали подарунки від Берестівської сільської ради і батьків та агрофірми "Приазовська". Всіх з наступаючим Новорічними святами!

15:18 24.12.2020

Вітання в День святого Миколая у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

18 грудня учні початкових класів Берестівської школи святкували одне із найулюбленіших зимових свят – День святого Миколая. Діти підготували вірші й пісні, які залюбки виконали біля красуні ялинки. Також до цього свята учні намалювали чудові малюнки та прикрасили ними школу.

14:49 18.12.2020

День Святого Миколая в Троїцькому ДНЗ Пролісок

18 грудня 2020 року до вихованців Троїцького ДНЗ «Пролісок» завітав Святий Миколай. З розповіді вихователя діти дізналися про цікаві моменти з життя Святого Миколая, звідки з’явилася традиція святкувати це свято. Проводячи його вихователь намагалася доторкнутися до кожної струночки дитячої душі та викликати бажання наслідувати традиціям свого народу.

14:46 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора