A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Свято Масляної у Миколаївському ДНЗ "Оленятко"

Масляна розпочинає весняний цикл традиційних свят українців. Саме завдяки таким святам в дитячому садочку навчаємо дітей берегти та шанувати народні звичаї, традиції, з любов'ю відноситись до всього прекрасного, що нас оточує. Сьогодні 12 березня в Миколаївському ДНЗ "Оленятко"  проведено свято проводів зими -"Масляна". Діти радісно зустріли казкових героїв: Масляну, Весну та Ведмедика. Прозвучали пісні, вірші, хороводи, заклики, веселі ігри:"Чарівна гілочка", "Сніг, метіль, заметіль", "Веселі каруселі". Діти проявили себе дуже яскраво і артистично. Пригостили малят млинцями, жовтими, круглими, як сонце, які приготували мами. Масляна відбулася-весна розпочалася! Нехай весна прийде до всіх нас з любов'ю, добром і Миром!

12:37 12.03.2021

Україна-це Шевченко. Шевченко-це Україна

В рамках вшанування пам'яті  Т.Г. Шевченка в Миколаївській школі проводилися години спілкування, перегляд презентацій, відеофільмів, інтелектуальний конкурс "Незабутній Шевченко" між учнями 6 і 7 класів, книжкова виставка"Шана Кобзареві" та фотопрезентація в 9 класі" Шевченко-художник".

12:34 12.03.2021

«Звучать Шевченкові слова»

«Звучать Шевченкові слова» - таким літературно-музичним святом вшанували генія українського народу учні Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Підготували захід з нагоди дня народження Тараса Григоровича Шевченка учні 3 класу (класний керівник Буймер І.А.) Відкрила урочистя директор школи Зозуля Л.І. Третьокласники читали уривки з творів Т.Шевченка , виконали пісню «Зацвіла в долині червона калина» на вірші Кобзаря . Із захопленням учні школи слухали музичні відео-вірші «Доля», «Садок вишневий коло хати». Учні 10 і 11 класів долучилися до свята і підготували відеочитання вірша «Заповіт», «І мертвим, і живим, і ненарожденним землякам моїм…».Учениця 11 класу Зозуля Альона підготувала відео власної поезії, присвяченої Великому Кобзареві, ще раз підтвердивши, що пам'ять про письменника вічна.

15:41 10.03.2021

Літературно - поетична година "Т. Шевченко - поет, художник, патріот України" у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

09 березня у Троїцькій ЗОШ І - ІІІ ступенів для учнів початкових класів повчально і змістовно пройшла літературно - поетична година "Т. Шевченко - поет, художник, патріот України".  Щодо форм і методів популяризації творчості Шевченка використано: презентацію життєвого шляху, вікторину "Кращий знавець життя і творчості Т. Шевченка", гру "З'єднай прислів'я", розгадування кросворда, акровірша " Яким був Шевченко", декламація школярами віршів Шевченка.   Мотивацією стали медальки з портретом поета та розмальовки до його творів.   Отриманий учнівський досвід популяризації його творів стане ще однією сходинкою до увічнення пам'яті геніального українця.

13:00 09.03.2021

Святковий концерт «Весна не забула про Вас»

5 березня у Берестівській школі відбулося загальношкільне свято до Міжнародного жіночого дня – 8 березня. Учні 1-11 класів підготували концерт, у якому проявили неабиякі здібності й таланти. Для жіночої частини школи у цей день звучали теплі слова вітань, приємні пісні, вірші. А різноманіття танців уже вкотре підкорило серця глядачів. Дякуємо дітям, учителям, батькам за приємні передсвяткові дні та увагу. Окрема подяка учням 7 класу (класний керівник Горбуля М.О.) за організацію свята –  ви, як завжди, відповідальні та непередбачувані.

12:39 07.03.2021

"І березень дарує диво..." у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

8 березня-справжнє свято весни. Море квітів, привітань та подарунків у перші весняні дні дарують нам радісних миттєвостей і гарного настрою, якого ніколи не буває занадто багато. У квітковому залі Миколаївської школи відбувся концерт-привітання "І березень дарує диво..." Концерт пройшов в теплій  і щирій атмосфері.Учасники концерту і глядачі отримали безліч позитивних емоцій. Виховні години,виставка виробів,учнівське самоврядування створили незабутні приемні спогади про святкування 8 березня у школі.

09:06 07.03.2021

Учнівське самоврядування

Напередодні 8 березня у Миколаївській школі відбувся День учнівського самоврядування.Учні 11 класу проводили уроки і відчули себе справжніми педагогами.Робоча атмосфера панувала в кожному класі.

08:59 07.03.2021

Свято Весни у Троїцькому ДНЗ "Пролісок"

В гарному весняному настрої вихованці Троїцького дитячого садочка"Пролісок" зустріли і провели свято присвячене 8 березня "Мама і я - гармонія життя!" Група дитячого садочка була уквітчана і прикрашена ніби віночок! Дітки власноруч виготовили листівки-фартушки для матусь з щирими привітаннями від усього серця! Хлопчики привітали дівчаток запальним танцем та квіточками з солодким сюрпризом в середині квіточки,а також медальками .Весело грали в ігри з Вередою-Нехочухою,співали пісень і радо зустріли Весну,а також показали сценку,як їжачок хотів назбирати букет квітів для своєї матусі!Батьки пригостили діток солодощами та фруктами.

08:38 07.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора