A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Екскурсія тілом людини

9 лютого учні 2 класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. (класний керівник Залюбовська Л.А.) побували на «Екскурсії тілом людини». Діти познайомилися із внутрішніми органами, переглянувши відео «Тіло людини». Потім, об’єднавшись у групи,  створили макет людини та наклеїли на нього внутрішні органи. Тепер учні добре знають місця розміщення у тілі серця, легенів, нирок . Макети розвісили у шкільному коридорі .

09:15 18.02.2021

Підсумки І (міжшкільного) етапу учнівського онлайн конкурсу з предмета «Фізична культура»

16 лютого відбувся  І (міжшкільний) етап учнівського онлайн конкурсу з предмета «Фізична культура». У конкурсі взяли участь учні трьох шкіл громади: Баранов Руслан, учень 8 класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ    ступенів, Харченко Елеонора, учениця 10 класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів; Антоненко Дана, учениця 11 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Малий Віктор, учень 10 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів; Проценко Максим, учень 11 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Добриця Анна, учениця 11 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Конкурс відбувся у ZOOMконференції. У цей день члени журі підвели підсумки змагань й оприлюднили протоколи на сайті МО вчителів фізичної культури. За підсумками конкурсу І місце серед юнаків посів учень Берестівської школи Баранов Руслан, ІІ місце в учня Миколаївської ЗОШ Малого Віктора, ІІІ місце посів Проценко Максим, учень Троїцької школи. Серед дівчат перемогу здобула учениця Миколаївської ЗОШ Антоненко Дана (І місце), на ІІ місці Харченко Елеонора (Берестівська ЗОШ), ІІІ місце посіла учениця Троїцької школи Добриця Анна. Переможці першого етапу готуються до участі в другому (обласному) етапі конкурсу, який проходитиме онлайн у березні. Дякуємо юним спортсменам за участь і щиро бажаємо перемог в обласних змаганнях. Так тримати!

09:12 18.02.2021

Уроки звитяги у Берестівській школі

У понеділок 15 лютого учитель предмету «Захист України», керівник військово-патріотичного гуртка «Джура» Горбуля А.А. провів для учнів 10, 11 класів уроки звитяги, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Діти переглянули цікаву презентацію, слухали вірші про події часів афганської війни; згадали імена односельців, які брали участь у цих подіях; вшанували Героїв, які полягли на чужій землі, хвилиною мовчання. Цікавим моментом уроків виявилася інформація про пам’ятники воїнам-афганцям, які установлені в містах України. Деякі з них школярі бачили під час екскурсій, поїздок.

08:28 16.02.2021

32-а річниця з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан          

                15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з Республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом.  Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни.              Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті,  Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.              В глибокій шанобі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув.  З вдячністю звертаємося до тих,  хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, добра і мирного неба над головою.     15 лютого у Миколаївській школі пройшли тематичні уроки історії у 9-11 класах «Ціна чужої війни» та «Герої поруч з нами», присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, виховні години «Біль Афганістану» з метою ознайомлення учнів 5-7 класів з подіями у Афганістані, інформаційна година «Останній солдат Афганістану», під час якої учні 7 та 9 класів переглянули та обговорили документальний фільм «Останній солдат Афганістану». Учні 5-11 класів виготовили вітальні листівки нашим землякам – учасникам бойових дій в Афганістані.

16:21 15.02.2021

9 ЛЮТОГО – ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (SaferInternetDay) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Цього дня Берестівська школа долучилася до проведення виховних заходів, які мали на меті ще раз пояснити, нагадати правила безпечного перебування у соцмережах, застерегти від необдуманих дій і кроків, які можуть мати негативні наслідки і, що найстрашніше, спровокувати психічну хворобу сьогодення – залежність від Інтернету. У кожному класному колективі протягом дня відбулися заплановані тематичні бесіди з переглядом презентацій та відео. На щотижневій лінійці ця тема висвітлена педагогом-організатором школи Зиборовою В.І. Учитель інформатики Гуров О.В. підготував цікавий матеріал для учнів 2-11 класів і залучив дітей до участі у запланованих заходах.

14:41 09.02.2021

Вчимося сортувати сміття

Учні другого класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. розпочали рік темою «Вартість і цінність». На уроках діти знайомилися із інформацією на упакуванні різних товарів, дізнавалися значення слів розпродаж, попит, акційний товар , обирали одяг із штучних та натуральних волокон відповідно до сезону . А ще спробували самі сортувати сміття – це, виявляється, не лише корисно для природи, а й весело.

14:38 08.02.2021

Тема 2021 року – «Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні!»

Цьогорічна тема привертає увагу до питань пов’язаних з використанням прісної води, а також ролі водно-болотних угідь у накопичені, очищенні та постачанні прісної води для потреб людства і природних процесів. 

14:46 05.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора