A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Життя без насильства

25 листопада 2020 року у  Берестівській школі стартувала щорічна акція «16 днів проти насильства».

16:29 01.12.2020

Червону стрічку носять не байдужі!

Сьогодні 1 грудня у Миколаївській ЗОШ-І-ІІІ ступенів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшла загальношкільна акція в підтримку людей які живуть з ВІЛ/СНІДом "Червону стрічку носять не байдужі".Червону стрічку було роздано учням та вчителям в знак підтримки з ВІЛ-інфікованими.Також відбулася вікторина в 10 класі "Що ти знаєш про СНІД/ВІЛ?",та флешмоб в 6 класі"СНІД: подумай про майбутнє-обери життя". Найкращий захист-це проінформованість.

16:27 01.12.2020

День вшанування пам'яті жертв Голодомору у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Щорічно у четверту суботу листопада в Україні проходять жалобні заходи,приурочені вшануванню пам'ті жертв Голодомору 1932-1933 років.З нагоди цієї сумної дати у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася виставка малюнків "Гіркі жнива".

18:42 27.11.2020

ВІТАЄМО переможця І (зонального) конкурсу "Учитель року - 2021"!

З метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, згідно умов та порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», 24 листопада 2020 року було підбито підсумки І (зонального ) туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021». Цьогоріч конкурс вперше проводився у незвичному, дистанційному форматі. Конкурсанти демонстрували свої практичні вміння, знання, методичні навички, використовуючи технології дистанційного навчання, сучасні медіа- та інтернет – ресурси; вправлялися у формуванні практичних компетентностей здобувачів освіти. Конкурсні випробування включали «Тестування» на знання методики навчання, психології та загальної педагогіки; «Майстер-клас» – демонстрація учасниками конкурсу методичної майстерності з реалізації власної педагогічної ідеї; «Дистанційний урок».  

15:46 26.11.2020

День Гідності та Свободи

 20 листопада в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів до Дня Гідності та Свободи по класах проведено тематичні виховні години  та переглянуто відеофільми про Революцію Гідності.

15:49 23.11.2020

Посади дерево-збережи життя на землі у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Посадити дерево-це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту. Розквіту та краси. У посадці дерев є щось символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя. Східні мудреці обіцяють, хто посадить дерево – рік життя. Традиція щорічно висаджувати дерева існує в школі давно. Весело та дружно працювали учні початкових класів. Першокласники вперше взяли участь у такій важливій акції. По закінченні уроків взялися до роботи середні та старші учні. Кожен учень додав частинку добра у світ природи.

16:11 20.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора