A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

8 Березня  свято всіх жінок у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

У Троїцькій ЗОШ l - lll ст. 05 березня в початковій школі цікаво і змістовно пройшов виховний захід "8 Березня  свято всіх жінок". На цьому святі весни, краси, любові школярі грали, співали, танцювали, декламували чудові вірші. Діти отримали море позитива, цікавого досвіду, задоволення, гарних вражень.

08:34 07.03.2021

Виставка виробів"Подарунок мамі власними руками"

Напередодні міжнародного свята 8 березня в Миколаївській школі відбулася виставка  виробів "Подарунок мамі власними руками". Ніщо так не здатне потішити серце мами як виріб, що його виготовила власна дитина.З кожним роком все популярнішим стає ідея робити подарунки власними руками. Ексклюзивні та оригінальні речі, виконані в єдиному  екземплярі, стають прикрасою в домі і предметом гордості для мам та бабусь. Милі дрібнички, зроблені власноруч, та ще з фантазією, стараннями та любов'ю-справді найкращий подарунок для найрідніших.

11:14 05.03.2021

Подорож до країни ПІФАГОРІЇ

04 березня 2021 учні 8 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. та вчитель математики, Кравець В.А., за наказом королеви Математики відправилися у захоплюючу подорож до країни Піфагорії.

09:44 05.03.2021

Бінарний урок з музичного мистецтва та зарубіжної літератури для учнів 6-7 класів

4 березня вчителі Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.  Харченко Н.В. (зарубіжна література) Бондарчук В.В. (музичне мистецтво)  провели урок з теми: Повість В. Короленко «Сліпий музикант. Духовне прозріння П.Попельського».

09:40 05.03.2021

Свято мами і весни у Миколаївському ДНЗ "Оленятко"

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. В Миколаївському ДНЗ "Оленятко" відбувся святковий ранок до 8-Березня "Свято  мами і весни".  Готувалися до свята заздалегідь. Діти вчили пісні, вірші-привітання, зробили своїми рученятами подарунки для мам. На святі звучали вірші та пісні про маму, бабусю, грали в ігри. Хлопчики подарували дівчаткам квіти, які виготовили самостійно. Вихованці показали музично-театралізовану казку "Колобок" здивувавши своїм казковим перевтіленням та неперевершеним дитячим артистизмом. Свято  пройшло цікаво, а результат - незабутні дитячі враження, емоції. Діти були радісні, задоволені та щасливі. Мами приготували святковий стіл із смаколиками.

12:55 04.03.2021

Навчальний семінар-практикум «Надання домедичної допомоги»

03.03.2021 року медична сестра Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Приймак Т.Я., провела навчальне заняття для педагогів школи, що супроводжують учнів під час перевезення у шкільному автобусі. Тема заняття: надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Використовуючи ілюстративний матеріал, Приймак Т.Я. розповіла про алгоритм надання домедичної допомоги при ДТП, потім вчителі мали змогу закріпити знання на практиці відповідно до ситуації: накладання шин, джгута на рану.

12:53 04.03.2021

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації. Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку. Традиційно заклади загальної середньої освіти Берестівської сільської ради приймають активну участь.

08:40 03.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора