A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Вітаємо переможців

Учні Троїцької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів долучилися до творчості геніальної української письменниці Лесі Українки (150 років з дня народження) та взяли участь у І Міжнародному (VІІ Всеукраїнському, ХVІІ Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!».

14:44 26.04.2021

Чорнобиль очима дітей

Чорнобиль очима дітей-це 21 малюнок створений учнями 5-7 класів Миколаївської школи з нагоди 35 річниці Чорнобильської трагедії. На них діти зобразили своє бачення, розуміння та зміст подій катастрофи. Боротьба з вогнем, евакуація, хроніки історії...На цих малюнках оживає страшна катастрофа.  Виставка присвячена 35 річниці  Чорнобильської катастрофи - це прояв пам'яті і шани до тих людей, які ліквідували наслідки цієї великої біди.

14:06 26.04.2021

Учні 11-х класів звільняються від проходження ДПА

Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації.  13 квітня 2021 року відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України bit.ly/3uRnNFl.

08:47 14.04.2021

7 - квітня-Всесвітній день здоров'я у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Здоров'я - найбільша цінність нашого життя. Щороку 7 квітня населення планети відзначає Всесвітній день здоров'я. Відповідь на питання, чи може бути людина  щасливою, коли не має здоров'я шукали сьогодні учні 1 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Анкетування, загадки, веселі ігри довели, що "наше здоров'я, в наших руках". Учні 2 класу дружно виготовили стіннівку "Ми за здоровий спосіб життя". Бурхливі емоції вирували в спортивному залі під час футболу між дівчатками та хлопчиками. Протягом дня проходили спортивні змагання з різних видів спорту між учнями середніх та старших класів.

16:13 07.04.2021

Всесвітній день здоров’я у Троїцькому ДНЗ «Пролісок»

07 квітня  2021 року в Троїцькому ДНЗ "Пролісок" свято,яке присвячене Всесвітньому Дню здоров'я! Ми всі зібрались, щоб позмагатися та здоров'я набратися! Як говорять: " В здоровім тілі -  здоровий дух!" Сьогодні день здоров'я - гарне свято! І мирне сонечко згори нам шле привіт. Пісень і радості та щастя так багато... Цей гарний день святкує дітвора садочка Проліска! Щоб здоров'я добре мати, слід про нього змалку дбати! Кожний ранок обливатися і зарядкою займатись.У дворі щодня гуляти,повноцінно їсти й спати. Добре мити всі продукти,досхочу вживати фрукти. Будете це все робити - перестанете хворіти!

13:48 07.04.2021

ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З 24 березня по 01 квітня 2021 року в Берестівській школі проходив тиждень протидії булінгу (цькуванню). Класні керівники, педагог-організатор школи організували проведення різноманітних заходів із метою попередження проявів насильства у закладі освіти, повторення основних правил безпеки, способів реагування на випадки булінгу тощо. Протягом тижня школярі повторили правила для учнів, переглянули тематичні відеоматеріали та створили свої відеороботи. У кожному класному колективі відбулися виховні заходи, які пропагують дружбу, товариські стосунки і заперечують будь-які форми насильства. Учні 2 та 9 класів виготовили стінгазети, учні 5 класу створили свій особистий щит захисту від булінгу. Класні керівники 1 -11 класів провели виховні години з елементами тренінгових вправ: «Кібербулінг або агресія в інтернеті: способи розпізнання і захист», «Кібергрумінг та секстинг – види інтернетнасильства та шантажу», години спілкування «Що ти знаєш про булінг?», «Види булінгу. Відповідальність за скоєне», «Випадки булінгу в школі. Як реагувати і захищатися?» та ін. Логічним завершенням тижня стала педрада на тему «Булінг в освітньому середовищі. Шляхи виявлення та подолання проблеми».

13:36 07.04.2021

Міжнародний день дитячої книги

На початку квітня діти і дорослі всього світу святкують день народження дитячої книги. Книга! Вона поруч з самого народження.З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і майбутнє. З нагоди свята в Миколаївській школі для учнів відбулося ряд заходів. В бібліотеці для учнів початкових класів проведено літературну годину "З якої казки уривок?" Учні в групі продовженого дня розповідали своїм шкільним друзям про улюблені книги. В 2 класі пройшла виховна година "Читацьке прання". Старші школярі взяли участь у акції "Книга -мій найкращий друг".

15:47 02.04.2021

Математика навколо нас

Протягом тижня у Миколаївській школі були проведені ігри, конкурси, змагання з матеиатики. Для учнів 9  і 10 класів була проведена логічна гра "У світі логіки". Переможцями стали учні 10 класу. Учні 1-4 класів проявили свої здібності у грі "Кмітливі математики"

13:57 01.04.2021

День сміху в Троїцькому ДНЗ "Пролісок"

Сьогодні, 1 квітня, ми створили в Троїцькому ДНЗ "Пролісок" святкову, радісну атмосферу, бо відзначали День сміху: "Цирк творить чудо!" До дітей завітав клоун  Бантик, який викликав у дітей позитивні емоції та радість. Разом з Бантиком діти приймали участь у різних конкурсах та іграх:  "Гусениця", "Кенгуру", "Хто швидше задмухає гол повітряною кулькою у ворота"...танцювали  повторюючи рухи за клоуном та співали пісню "Якщо весело живеться", а по завершенні свята розфарбували закладку- подарунок від Бантика. Радіймо всі: у вас і в нас настав тепер розваги час!Лунає скрізь веселий сміх, бадьора пісня лине! Запрошуєм усіх-усіх в садочок "Пролісок" на гуморину! Тільки лише раз на рік свято це буває! Свято сміху- 1 квітня, хто ж його не знає!

13:48 01.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора