A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

8 березня у Берестівському ДНЗ "Ромашка"

6 березня 2020 р. у Берестівському закладі дошкільної освіти «Ромашка» відбулося свято 8 березня. Готуватися до свята в садочку почали заздалегідь. Дітки вивчили пісні, вірші-привітання.

13:52 12.03.2020

Захід з профорієнтації

04.03.2020 пройшла зустріч з представниками Київського національного університету, на якій діти отримали максимум цікавої інформації, було безліч запитань стосовно вступу до закладу. Представники університету гостинно запросили групу дітей на безкоштовну екскурсію до закладу (з супроводжуючими) та по м. Київ. 

14:16 05.03.2020

Заняття доброти у Берестівському ДНЗ "Ромашка"

Сучасний світ занадто жорстокий, тому так важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до домашніх тварин. Співчуття дитини до свого вихованця – дуже важлива якість. Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає малюкові стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство.

13:56 04.03.2020

Бінарний урок. Життя та творчість Т.Шевченка при вивченні теми “Десяткові дроби” у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Сьогодні все важче й важче залучити дітей у навчальний процес. Зробити урок цікавим за допомогою традиційних технологій стає все складніше. Тому перед педагогами стоїть завдання, як зробити життя дитини на уроці цікавим, значним. А відповідь одна: потрібно, щоб навчальний процес крокував у ногу з часом. Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. 25 лютого в Троїцькій ЗОШ пройшов незвичайний урок. На заняття учнів 5 класу покликав не шкільний мелодійний дзвінок, а гудок паровоза. Діти, разом із гостями здійснили подорож у чарівну країну Знань. Спочатку учні та присутні придбали квитки, відгадавши ребуси. Потім усі подорожували від станції до станції. Щоб скоротити час між зупинками, діти творчо працювали в парах та групах; грали, змагалися, повторювали все, що знають про десяткові дроби, життя та творчість великого Кобзаря. Провідницями на цьому потязі були вчителі – Гузь С.І., вчитель української літератури, та Кравець В.А., вчитель математики, які показали учням уміння знаходити непомітні на перший погляд зв'язки між неспорідненими предметами. Даний урок – результат творчості двох педагогів, яка переросла у творчий процес учнів, сприяла формуванню в них ключових життєвих та предметних компетенцій. А вивчення будь-якої проблеми на межі двох наук – це зажди цікаво.

14:08 03.03.2020

Конкурс на заміщеня вакантної посади директора Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст.

03 березня 2020 року в приміщенні Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Миколаївської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області.  Бажання взяти участь у конкурсі виявив лише один кандидат - Чуєва Тетяна Анатоліївна,  директор, вчитель історії Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст . Ознайомлення  кандидата на посадудиректора Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування - 11 березня 2020 року о 10.00 год. в приміщенні школи. Дата складання іспиту - 11 березня 2020 року о 12.00 год.

12:40 03.03.2020

Міжшкільне методичне об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників

19 лютого 2020 року на базі Миколаївського  ДНЗ «Оленятко» пройшло ММО вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників. Відвідали «Музичне заняття – розвага «Подорож у казку» (вихователь Кутова С.І.), яке спонукало дітей до активних творчих проявів у завданнях та іграх, бажання  берегти народні звичаї та традиції. Особливу увагу вихователь приділила творчим здібностям дітей.

14:06 28.02.2020

Конкурс "Об'єднаймося ж, брати мої!"

Вітаємо ученицю 10 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Берестівської сільської ради Бердянського району  Вакал Яну Артемівну та її керівника: вчителя української мови та літератури Тимошенко Валентину Василівну, які взяли участь у ІІІ (обласному) етапі ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», на тему: «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю...» у номінації «Література».    

15:12 27.02.2020

Перемога у конкурсі МАН учениці Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.

23 лютого 2020 року на базі Запорізького національного університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН. Вітаємо переможця обласного етапу (відділення історія, секція: етнологія) ученицю 10 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Вакал Яну Артемівну та керівника: учителя української мови та літератури Тимошенко Валентину Василівну. ІІІ місце за науково-дослідницьку роботу  "Традиції взаємодопомоги у громадському побуті жителів села Троїцьке Бердянського району".

15:09 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора