A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Відповідно до Графіку засідань ММО закладів освіти Берестівської сільської ради на 2019-2020 н.р. 29 січня 2020 року на базі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося методичне об'єднання суспільно-гуманітарного циклу. Значну увагу було приділено питанню «Формування життєвих компетентностей учнів у процесі вивчення предметів суспільно-гуманітарного циклу шляхом використання критичного мислення». Вчителем зарубіжної літератури Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. Назаренком В.М. проведено відкритий урок (в межах атестації) на тему «М.В.Гоголь «Тарас Бульба». Сюжет твору. Внутрішній епічний розмах повісті».

15:53 29.01.2020

Змагання з шахів

З метою популяризації  та розвитку спорту серед школярів Берестівської ОТГ, як однієї з найпоширеніших спортивних ігор сучасності, яка поєднує в собі елементи мистецтва(уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту. 24 січня 2020 року на  базі Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося змагання з шахів. За підсумками змагань команди зайняли наступні місця: І місце – Троїцька ЗОШ  І-ІІІ ступенів, ІІ місце – Берестівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів; ІІІ місце - Миколаївська ЗОШ  І-ІІІ ступенів.

15:58 28.01.2020

Конкурс на заміщеня вакантної посади директора Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.

28 січня 2020 року в приміщенні Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області.  Бажання взяти участь у конкурсі виявив лише один кандидат - заступник директора з навчально-виховної роботи Гома В. В . Дата складання іспиту - 29 січня 2020 року.

13:05 28.01.2020

Міжшкільне методичне об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників

23.01.2020 р. на базі Берестівського ДНЗ «Ромашка» відбулось ММО вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників. Були присутні на відкритому заході Косенко Л.В, яка повністю розкрила тему заняття «Паперові мандри». Керівником ММО Карабань Н.М. акцентовано увагу присутніх на грі як джерелі розвитку дошкільників.

16:01 27.01.2020

Турнір з баскетболу на Кубок пам’яті О.В.Ковтуна

23 січня 2020 року команда дівчат середньої вікової групи Троїцької школи взяла участь у турнірі по баскетболу на Кубок пам’яті О.В.Ковтуна, який відбувся на базі Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст.  В турнірі ще брали команди Осипенківської, Новотроїцької та Новопетрівської шкіл. За підсумками змагань Кубок вибороли господарі поля – Осипенківської ЗОШ, ІІ місце – Новотроїцька ЗОШ, 3 – Троїцька ЗОШ. Вітаємо нашу команду з призовим місцем! Бажаємо перемог в наступних змаганнях!

15:22 27.01.2020

День Соборності України – день єднання і братерства

22 січня 2019 року в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся загальношкільний виховний захід «День Соборності України – день єднання і братерства» (педагог-організатор Зиборова В.І.). Учні згадали історичні події, які передували цьому святу, підтримали флешмоб, який підготував танцювальний колектив «Надія» (к-к Баран Н.М.). У класних колективах у цей день також пройшли заплановані виховні заходи.

15:27 23.01.2020

День Соборності у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України 22 січня в Троїцькій школі проведено святкову лінійку «Україна- єдина країна», на якій звучали вірші та пісні про Україну у виконанні дівчат 6 та 7 класів, вчитель історії Трандафілова А. В. у своєму виступі нагадала про історію та традиції свята, а закінчилася лінійка патріотичним флешмобом. У цей день також вчитель Захисту Вітчизни Грицай Є. М. провів для учнів 9-11 класів Урок мужності. День День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

12:37 23.01.2020

Соборність в душах, єдність в серцях

22 січня День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. У день злуки в спортивному залі школи учні та вчителі взяли участь у святковому дійстві "Соборність в душах, єдність у серцях."

12:36 23.01.2020

Відкритий урок вчителя початкових класів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Бутенко Н. О.

21 січня 2020 у рамках атестації відбувся відкритий урок вчителя початкових класів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Бутенко Наталії Олександрівни. Першокласники та гості уроку подорожували зимовим лісом, допомагаючи лісовим звірятам подолати люту зимоньку, виконуючи матеріал на закріплення вивчених літер З та С.

12:31 22.01.2020

ВИБИРАЙМО СВІЙ ШЛЯХ

Щорічно перед учнями школи постає питання: "Ким бути?", "Яку професію обрати?".

12:30 17.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора