A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Конкурс-огляд "Козацькому роду нема переводу" у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Конкурс-огляд "Козацькому роду нема переводу" в Миколаївській школі  планували провести ще в жовтні. Запросити гостей, батьків, жителів села. Канікули у дітей були довготривалими, а команди були готові до виступу. Цей конкурс-огляд дав чудову можливість щоб прозвучали наші українські патріотичні піні, адже молодь не так часто їх виконує. 

10:01 18.12.2019

Привітання захисників України зі святом

Членами організації "Дивоствіт" Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. було прийнято рішення привітати захисників України з 28 річницею Збройних Сил України. Активісти вирішили пошити державний прапор України, та виготовити привітальний плакат з поздоровленнями від кожного класу.

09:59 18.12.2019

Проект "Людина має творити добро"

У Троїцькій ЗОШ І – ІІІ ступенів 4 грудня в інклюзивному класі, за допомогою проектних технологій, під керівництвом класовода Колесник В. Є. разом з асистентом вчителя -Трандафіловою А. В. завершилась робота над інформаційно – дослідницьким проектом « Людина має творити добро» та створенням леп бука « Доброта – це частинка нас».

11:58 17.12.2019

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. 13 грудня вчитель історії Трандафілова А.В. провела інформаційно-просвітницький захід, на якому учні згадали сторінки Чорнобильської трагедії. подвиг пожежників та вшанували хвилиною мовчання загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. У медіа теці бібліотекарем Гузь С.І. організована виставка літератури , присвячена Чорнобильській трагедії та її ліквідаторам.

11:56 17.12.2019

Обласний етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика

14 грудня 2019 року учениця 11 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Соломонова Карина (вчитель Сизко Т. М.)  приймала участь в обласному етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, де  посіла почесне п’яте місце серед учнів закладів загальної середньої освіти області.

09:21 17.12.2019

Обласний етап Х Міжнородного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка

07 грудня 2019 року учениця 10 класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. Зозуля Альона  (вчитель Горбуля О. О.) приймала участь у обласному етапі Х Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, де посіла почесне п’яте місце серед учнів закладів загальної середньої освіти області.

09:17 17.12.2019

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

У період з 04 листопада по 06 грудня 2019 року учні закладів загальної середньої освіти Берестівської об’єднаної територіальної громади приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році. Участь у предметних олімпіадах взяли 28 учнів загальноосвітніх шкіл Берестівської сільської ради. Призові місця посіли 16 школярів, із них:

09:13 17.12.2019

6 грудня – День Збройних сил України у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

До Дня Збройних сил України в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася святкова програма, яка складалася з двох частин: «Національно-патріотична вікторина» та спортивні змагання з волейболу. У заході взяли участь дві команди: «Сокіл» (команда чоловіків – працівників школи) та «Соколята» (команда юнаків 7-11 класів). У вікторині сильнішою й ерудованішою виявилася збірна чоловіків, а в волейбольному турнірі виграли юні «Соколята». Тож із рахунком 1:1 перемогла дружба. Також напередодні свята пройшли виховні заходи у класних колективах школи.

11:51 16.12.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів фізичної культури, курсу "Захист Вітчизни", основ здоров'я

11.12.2019 на базі Троїцької школи пройшло міжшкільне методичне об'єднання вчителів фізичної культури, курсу «Захист Вітчизни», основ здоров’я  (вчителі основ здоров’я). З темою: «Формування технологічної компетентності на уроках основ здоров’я за новою програмою 2018 року». Вчителі люб’язно обмінялись досвідом роботи, обговорили проблемні питання та їх вирішення, взагалі ММО пройшло на позитивній ноті, з бурхливими обговореннями.

09:23 13.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора