A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика

08 листопада 2019 року на базі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика. Всі заклади загальної середньої освіти Берестівської ОТГ взяли активну участь у Конкурсі.

14:34 14.11.2019

Конкурс на заміщеня вакантної посади директора Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.

13 листопада 2019 року в приміщенні Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області.  Бажання взяти участь у конкурсі виявив лише один кандидат. У зв'язку з неповним пакетом документів претендента на посаду конкурсна комісія визнала конкурс таким, що не відбувся.

13:47 13.11.2019

"Що я їм ?"

"Що я їм ?" - така тема дев'ятого тижня навчання першокласників. На цьому тижні діти знайомились із групами продуктів, досліджували медіа, створювали із батьками рекламу корисних продуктів, інсценізували пісню "Ходить гарбуз по городу",вчились сервірувати стіл та розглядали фото - картини креативного австралійського фотографа Карла Уорнера (Carl Warner) ,що створює… їстівні пейзажі.

13:48 11.11.2019

ДИКТАНТ ЄДНОСТІ 2019

 8 листопада 2019 року об 11:20 розпочався ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності, який організувала Національна суспільна телерадіокомпанія України. До написання радіодиктанту приєдналися люди зі всієї України, у тому числі з окупованих територій, та з різних країн світу. Учні 9 й 11 класів Берестівської школи також узяли участь у написанні радіодиктантунаціональної єдності, присвяченому Дню української писемності та мови.

13:44 11.11.2019

«СВЯТО ОСЕНІ» В БЕРЕСТІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТ.

08 листопада 2019  року в Берестівській школі відбувся вечір розваг для учнів 8-11 класів «Осінній кінематограф». Команди школярів заздалегідь підготували три «домашні завдання»: візитівку команди у вигляді кіноафіші, відеоролик за сюжетом обраного фільму та привітальний художній номер. А ще були конкурси, змагання на логіку, на швидкість, на вміння віршувати, відгадувати загадки. Журі вирішили не обирати, а перемоги учасників відзначати шаленими оплесками. Свято вдалося. Дякуємо організаторам, учасникам, усім, хто долучився до заходу!

13:39 11.11.2019

Європейський тиждень місцевої демократії

21 жовтня в рамках Європейського тижня місцевої демократії учні 9-11 класів Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів зустрілися із старостою села Приймаком Віктором Івановичем, який в доступній формі ознайомив учнів з органами місцевого самоврядування та відповів на поставлені запитання. Старшокласників цікавили перспективи розвитку села.

14:49 05.11.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

На базі Троїцької школи 30 жовтня 2019  пройшло ММО суспільно-гуманітарного циклу . Розпочали з питання про підготовку учнів до олімпіад та конкурсів учнівських творчих робіт,  взяли участь у захоплюючому тренінгу: «Що перетворює людей на команду», а наприкінці ММО розкрили проблемні запитання бурхливим обговоренням.

14:42 04.11.2019

Методичне об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти

На базі Троїцького ДНЗ «Пролісок»  24 жовтня 2019 відбулося методичне об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти та муз.керівників. Розпочавши МО з заняття: «Осінь щедра та багата з подарунками прийшла!» Всі присутні надихнулись майстерністю вихователя, яка віртуозно змінюючи обладнання донесла до дітей яскравість осінніх барв, щедрість осені, продовжувала навчати вільно висловлювати свою думку, поповнювала їх словниковий запас, розвивала увагу та спостережливість.

14:35 01.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора