A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Обережно, туберкульоз!

З 22 березня по 22 квітня 2019 року в Берестівській ЗОШ проходив місячник боротьби з туберкульозом. Медична сестра школи, класні керівники ще раз нагадали учням про небезпечне захворювання та методи профілактики й боротьби з ним. Діти переглянули інформаційні відеоматеріали, прослухали повідомлення, випустили бюлетені.

10:48 25.04.2019

Тиждень знань безпеки життєдіяльносі та цивільного захисту

З 15.04.2019 по 20.04.2019 року у Троїцькій загальноосвітній школі проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Завданням цього тижня було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя, удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

09:05 25.04.2019

«Активний відпочинок. Рух та здоров’я» у Троїцькій школі

У Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вихователем ГПД Трандафіловою А. В. у рамках Тижня громадського здоров’я був проведений захід на тему «Активний відпочинок. Рух та здоров’я». Мета заходу: розширити уявлення учнів про види активного відпочинку, про можливі небезпеки при катанні на роликах, скейтбордах, велосипеді; навчати школярів використовувати засоби захисту під час занять спортом, обирати безпечні місця для активного відпочинку; виховувати прагнення зміцнювати власне здоров’я та бажання дотримуватися здорового способу життя. Удосконалювати знання учнів про зв’язок між рухом та здоров’ям. Бесіда розпочалася під веселу музику з розминки імітації рухів пташок, кенгуру, равлика. Діти поділилися своїми враженнями про активний відпочинок. Анна Володимирівна розповіла учням про те, як правильно організувати свій відпочинок та дозвілля, ознайомила з різними видами відпочинку. Учні створили та обговорили фотоколаж, в ході гри розгадували загадки. Для першокласників було роздано листівки з малюнками для розмальовування. Під кожним з малюнків було конкретне здоров’язберігаюче побажання. Наступний етап заходу, присвячений підтемі «Рух та здоров’я», пройшов у формі змагання у спортивному залі між двома командами учнів. Були проведені естафети з м’ячем, естафетними палицями та кеглями. У змаганнях перемогла дружба! Всі діти в кінці заходу погодилися з висновком, що здорове життя – це життя з рухом!

14:33 19.04.2019

Тиждень громадського здоров’я. Змагання з волейболу у Троїцькій школі

16 квітня в рамках Всеукраїнського тижня громадського здоров’я відбулися змагання з волейболу між учнями 8 та 9 класів. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда 9 класу із загальним рахунком 2:1.

14:32 17.04.2019

«ПРОФЕСІЙНИЙ ОРІЄНТИР»

10 квітня 2019 року дев’ятикласники та одинадцятикласники Берестівської  школи відвідали Бердянський машинобудівний професійний ліцей, який приймав майбутніх абітурієнтів. Цьогоріч на гостей чекала незвична екскурсія: школярі відвідали квест-екскурсію з майстер-класами для майбутніх абітурієнтів, ознайомилися з ліцеєм, гуртожитком та майстернями, поспілкувалися з майстрами та викладачами, виконали легкі завдання та отримали невеличкі сюрпризи. До речі, кожен учень отримав флаєр, який зможе обміняти на безкоштовний подарунок на фестивалі «Сталева Хвиля — 2019».

14:21 17.04.2019

Громадські слухання

11 та 12 квітня 2019 року в Троїцькій та Миколаївській школах відбулися громадські слухання з приводу реорганізації Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. та Троїцького ДНЗ "Пролісок" та Миклаївської ЗОШ та ДНЗ "Оленятко". Перед батьками та вчителями виступили голова Берестівської громади Кушнір Н.М., начальник відділу освіту Лисенко О.А. За результатами зустрічей було вирішено об'єднати дитячі садочки та школи в одному приміщенні.

09:19 15.04.2019

Акція "Біла ромашка" у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

У рамках тижня боротьби з туберкульозом в Миколаївській школі пройшла акція "Біла ромашка". Мета цієї акції полягала в тому, що учні повинні усвідомити значеність об'єднання в боротьбі проти цього страшного захворювання. Символом акції було виготовлення учнями ромашки, а пелюстки квітки означають певні знання щодо профілактики хвороби, отримані дітьми в школі.

09:11 15.04.2019

Акція "Посади своє дерево"

"МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ" -під таким гаслом Бердянський лісгосп проводить акцію «Посади своє дерево». 11 квітня до цієї акції долучилися і учні Троїцької школи. Учні разом з батьками, працівниками Берестівської ОТГ садили різні сорти дерев, кожен мав змогу посадити своє або родинне дерево. Учні працювали з великим завзятям, адже це їхній внесок в благоустрій і озеленення рідного села. Акція розрахована на привернення уваги до наших зелених друзів. Кожна людина може зробити корисну справу, посадивши дерево.

14:30 12.04.2019

Садить дерева - то чудова справа

Кожен з нас хоче жити серед краси, яка крім естетичного задоволення приносить користь. Дерева очищають повітря, яким ми дихаємо, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки.

09:17 12.04.2019

Всесвітній день здоров'я у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Зранку 8 квітня учні та вчителі Берестівської ЗОШ вийшли на традиційну зарядку, присвячену Всесвітньому дню здоров’я. І хоч ранок видався прохолодним, це не завадило активному рухові школярів, проведенню спортивного флешмобу, щирим посмішкам і гарному настрою присутніх. Любіть спорт і будьте здоровими!

13:42 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора