A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ «ВЕСНЯНОЧКА – 2019»

Вітаємо збірну команду дівчат Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст., які брали участь у змаганнях із волейболу 07.03.2019 року у складі команди шкіл Берестівської об’єднаної територіальної громади у селі Осипенко. Команда дівчат посіла ІІ призове місце. Так тримати!

15:20 11.03.2019

Міжшкільне методичне об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу Берестівської громади

26 лютого 2019 року на базі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему: «Шляхи впровадження наскрізних змістових ліній у викладанні предметів суспільно-гуманітарного циклу».

15:20 28.02.2019

День Героїв Небесної Сотні у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Щорічно 20 лютого у закладах освіти Берестівської сільської ради з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян , завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв, які віддали своє життя під час революції Гідності (листопад 2013-лютий 2014 років), захищаючи ідеали демократії і європейського майбутнього України відзначається День Героїв Небесної Сотні. До вшанування пам’яті загиблих Героїв долучилася і Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ст. Було проведено урочисту лінійку, виховні години та тематичні уроки.

13:08 28.02.2019

Міжнародний день рідної мови у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

21 лютого в Троїцькій школі відзначили Міжнародний день рідної мови: вчитель Гузь С. І. підготувала і провела святкову лінійку, на якій учні декламували вірші та співали пісні про рідну мову, а закінчилася лінійка невеликим флешмобом; також того дня було проведено диктант для учнів 5-8 класів та веб-квест, а в медіатеці організовано виставку літератури "Буду я навчатись мови золотої..."

13:05 28.02.2019

Міжнародний день рідної мови у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

До Дня рідної мови учні 4 класу Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. (класний керівник Залюбовська Л.А.) підготували виступ агітбригади "Живи і знай - рідну мову пам'ятай". Виступ побачили учні 1, 2 , 3 класів. Діти не лише слухали вірші про рідну мову та переглядали презентацію, ще, об'єднавшись у команди ,відновлювали прислів’я та приказки про мову та брали участь у мовній естафеті. Всі отримали гарні враження від спілкування . Адже кожен розуміє, що саме від нас залежить , чи джерело рідної мови замулиться у наших душах, а чи вільно і пружно дихатиме, наче Океан.

14:45 22.02.2019

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Від усієї освітянської родини громади  вітаємо учнів Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Бондар Ірину та Зубенко Анастасію з ІІ місцями, та ученицю Троїцької ЗОШ І-ІІІ с. Шастало Марію  з ІІІ місцем на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

14:43 22.02.2019

Об'єднаймося ж, брати мої!

Вітаємо учня 11 класу Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. Верескуна Данила та його керівника Гузь Світлану Іванівну, вчителя української мови та літератури з ІІ місцем на обласному етапі ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінації «Література»  - «Духовні Джерела рідного краю».

14:41 22.02.2019

Міжнародний день рідної мови у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

21 лютого 2019 року світове співтовариство відзначало Міжнародний день рідної мови. З нагоди святкування в Миколаївській школі було проведено ряд заходів. Зокрема, у початкових класах пройшла інформаційна година «Мелодійна мова рідна», під час якого діти дізналися багато нових та цікавих фактів про мову. Збірні команди учнів 5-7 класів змагалися між собою у конкурсі «Юні мовознавці». З невеликою перевагою перемогла команда «Словограй». Учні 8-10 класів визначали знавців рідної мови та усної народної творчості у конкурсі «Мова наша калинова». Перемогу здобула команда 9 класу. Учні 11 класу написали диктант «Обереги».

13:15 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора