A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

7 травня 2019 року на базі Берестівської ЗОШ I-III ступенів відбулося  міжшкільне методичне об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Протягом засідання педагоги розглянули наступні питання:

10:17 07.05.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів математичного циклу

26 квітня 2019 року в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось міжшкільне методичне об’єднання вчителів математичного циклу. Проаналізували методичні рекомендації щодо проведення  ДПА з математики  у 9 та 11 класах, вчителі поділились творчими звітами. А завершилось засідання майстер-класом "Візуалізація навчального матеріалу з використанням технології "Скрайбінг" у професійній діяльності вчителя"

11:41 02.05.2019

Участь у проекті «ПЛАН ДІЙ»

У 2018-2019 навчальному році Берестівська школа взяла участь в учнівському соціальному проекті «План Дій» (керівник Зиборова В.І.). Учасники проекту: учні та вчителі загальноосвітніх шкіл і закладів професійно-технічної освіти Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької та Івано-Франківської областей. Основні завдання проекту: розвиток навичок громадянського активізму учнівської молоді через освіту та безпосереднє залучення їх до локальних соціальних проектів і громадянських ініціатив, а також створення власних соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем місцевої громади. Проект виконує організація «Вчителі за демократію і партнерство» у межах «Програми сприяння громадській активності „Долучайся!“», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

09:22 02.05.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів фізичної культури, "Захист Вітчизни" та основ здоров’я.

24 квітня 2019 року у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось міжшкільне методичне об’єднання вчителів фізичної культури, "Захист Вітчизни" та основ здоров’я. Вчителі розглянули творчі звіти. Обговорили підготовку до проведення І (міжшкільного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацьої військово-патріотичної гри   "Сокіл" ("Джура").

11:36 30.04.2019

Тиждень імунізації в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідно до листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 24.04.2019 №1683_03.2-13 «Про підтримку проведення «Українського тижня імунізації», листа відділу освіти Берестівської сільської ради в Берестівській школі був складений та реалізований план заходів щодо проведення Українського тижня імунізації в 2019 році. Медична сестра школи Бублик А.М. організувала та провела серед здобувачів освіти середньої та старшої ланки лекційні заняття «Значення імунізації для збереження здоров’я та наслідки відмов від профілактичних щеплень», оформила куточок здоров’я. Для учнів початкових класів класні керівники влаштували міні-вікторини «Що ми знаємо про щеплення?».

10:56 30.04.2019

"Серце до серця" у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

В усіх регіонах України, у період з 1 по 30 квітня 2019 року проходить ХІV Всеукраїнська благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» – «Дитяче серденько, живи!», головною метою якої є збір коштів для закупівлі кардіологічного обладнання в обласні дитячі лікарні. Учні Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів щорічно долучаються до цієї доброї справи. 12 квітня у школі відбувся благодійний ярмарок, на якому школярі залюбки продавали домашню випічку. Найактивнішими були учні 4 та 8 класів. Солодощі охоче купляли діти, вчителі та батьки. Зібрані кошти (1157 грн. 85 коп.) перерахували у фонд «Серце до серця». Співчуття і безкорислива допомога завжди допомагає людям у важких життєвих ситуаціях, робить людей більш добрішими і терпимими один до одного.

09:09 30.04.2019

«СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

У цьому році колектив Берестівської ЗОШ, як завжди, долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Зібрані кошти перерахували для придбання кардіологічного обладнання дитячих лікарень Запорізької області. Дякуємо усім, хто відгукнувся на порятунок дитячих сердець. Хочеться ще раз промовити гасло цьогорічної акції: «Дитяче серденько, живи!»

14:19 26.04.2019

Квітневий суботник у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Як відомо, весна – це пора оновлення, очищення, упорядкування та розквіту усієї планети. Тож 25 квітня 2019 року Берестівська школа вийшла на традиційний весняний суботник, щоб навести лад на території школи та ділянках, що прилягають до нашого закладу. Активно попрацювали у шкільних парках (11 клас, Омельченко Н.В.), біля пам’ятника Т.Г.Шевченку (5 клас Горбуля М.О.), на шкільній клумбі (7 клас, Линник І.В.), на подвір’ї (2, 3, 4 класи, Сахно Л.М., Омельченко Є.О., Залюбовська Л.А.). Прибрали за школою (10 клас, Горбуля А.А. 6 клас, Федоренко Л.О.), на спортмайданчику (8, 9 класи, Зиборова В.І., Головко Н.І.).  Учні ж 1 класу виконували посильну для малечі роботу – збирали сміття по всій території школи (а вона досить велика). Отже, всі дуже старалися, щоб перед Великоднем наш заклад був ще привабливішим, чистим і святковим. Дякуємо за участь і пам’ятаймо: «Чисто не там, де часто прибирають, а там – де не смітять».

14:16 26.04.2019

«Уклін тобі, солдате»

23 квітня 2019 року учні 8 та 10 класів Берестівської ЗОШ упорядковували території братських могил, які знаходяться у нашому селі. Кожного року навесні та восени діти працюють у цьому напрямку, тому що пам’ятають: ушанування героїв – це не тільки гарні слова і заходи, це й елементарні речі, які потрібно робити усім, щоб зберегти пам'ять про далекі історичні події, про героїв, що врятували майбутнє.

14:07 26.04.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів

На базі Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. 23 квітня 2019 року відбулось міжшкільне мотожичне об’єднання вчителів початкових класів з темою: «Школа відкрита для всіх». Учасники засіданя працювали над наступними питаннями:

11:19 25.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора