A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів художньо-естетичного циклу

На базі Миколаївської ЗОШ I-III ступенів 23 жовтня 2019 відбулося ММО вчителів художньо-естетичного циклу. Обговорили питання про педагогічні технології, про роль вчителя в активізації творчого розвитку учнів. Гузь.С.І запропонувала переглянути науково- дослідницьку роботу, детально зупинялася на її створенні . Сучасний учитель не можеві дставати, повинен рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому. Наприкінці ММО відбулося обговорення та підведення підсумків роботи.

14:39 31.10.2019

Тренінг для вчителів НУШ

 25 жовтня, у гімназії "Сузіря", що у Бердянську , пройшов тренінг для вчителів початкових класів "Навчання через гру. LEGO: гра по-новому, навчання по-іншому". На тренінг були запрошені вчителі Берестівської ОТГ. Його мета та завдання - навчити учителів застосовувати на уроках шість цеглинок LEGO. Адже, це - практичний інструмент та дієвий засіб , який дає змогу реалізувати ігрові та діяльнісні методи навчання у початковій школі. Окрім цього, використання даної методики спрямоване на розвиток важливих соціальних умінь та навичок дітей.

13:53 31.10.2019

«КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ»

22 жовтня 2019 на базі Троїцької ЗОШ I-III ступенів відбувся міжшкільний етап фізкультурно –патріотичного фестивалю «Козацький гарт» У фестивалі приймали участь 3 команди (всі школи)

13:56 29.10.2019

Мультконцерт

Учні музичної школи (вч. Кондратьєва Світлана Іванівна ) запросили учнів початкових класів Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. на справжній Мультуонцерт. На концерті звучали мелодії із добре відомих мультфільмів: "Фіксики", "Попелюшка", "Ну, постривай" , "Катерок" , «Лунтик» та ін. Прослухавши мелодії, діти намагались відгадати з якого вони мультику, потім переглядали уривки мультяшних історій. Початківці, що впізнали мелодії, отримали казкові кульки – призи за кмітливість. Дякуємо артистам та Світлані Іванівні за чудову гру та яскраві емоції.

14:45 24.10.2019

День Захисника України

Теплим сонячним ранком 15 жовтня учні Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів вирушили у туристичний похід, присвячений Дню українського козацтва та Дню захисника УКраїни. На березі, де річка Берестянка впадає в Берду, учні мали змогу відпочити, пограти в цікаві ігри та позмагатися в спортивних конкурсах, які провів учитель фізичного виховання Грицай Є. М.. Після змагань всі смакували смачною козацькою кашею, звареною на вогнищі.

14:52 22.10.2019

День козацтва "Ми малята козачата!" у Троїцькому ЗДО "Пролісок"

11 жовтня 2019 року в Троїцькому ЗДО "Пролісок" святкували День козацтва. Вихованці ЗДО ознайомилися із святом Пресвятої Покрови та історією виникнення Дня Захисника України, з традиціями та звичаями козаків. Діти залюбки приймали участь у конкурсах та естафетах: 1) «Сильна рука», 2) «Бурхливий Дніпро», 3) «Втеча з полону»(стрибки в мішках), 4) «Стрибки на конях», 5) «Урятувати пораненого товариша», 6) «Козаки ,принесемо води», 7) «Самий   спритний»(перенесення тенісного м'яча в ложці», 8) «Влучна картоплина», 9) «Хто швидше з зав'язаними очима збере яблук», 10) «Перетягування канату».    

15:16 18.10.2019

Зустріч з учасником АТО

Напередодні Дня захисника України в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася хвилююча зустріч учнів 1-4 та 5-11 класів з учасником бойових дій в зоні АТО Іововим Миколою Миколайовичем, який повернувся з полону і проходить реабілітацію в своєму рідному місті Бердянську. Зараз Микола Миколайович займається мирною працею будівельника і будує приміщення для дитячого садочка в нашій школі. З цікавістю і хвилюванням слухали діти розповідь бійця про війну на сході України, про тяжкі часи перебування в полоні, втрату бойових побратимів та нагороди за мужність і відвагу. Учні ставили багато запитань і отримували відверті відповіді. Микола Миколайович відзначив, що саме дитячі листи і малюнки, які привозили волонтери, зігрівали їхні серця, надавали сил, віри в перемогу. В кінці зустрічі учні початкових класів розповіли зворушливі вірші про наших захисників і подякували їх за мир і спокій.

14:54 10.10.2019

ЗМАГАННЯ З МІНІ-ФУТБОЛУ

09.10.2019 року в Берестівській школі відбулися змагання з міні-футболу серед команд юнаків шкіл громади. Перше місце посіла команда Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів (к-к Грицай Є.М.), друге місце у команди Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (к-к Горбуля М.О.), третє місце – у команди Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (к-к БутенкоА.О.). Дякуємо командам за участь у змаганнях. Бажаємо нових перемог і спортивних звершень!

12:44 10.10.2019

СВЯТО ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

4 жовтня 2019 року в Берестівській школі відбулося свято до Дня працівників освіти.  На відкритий урок-зустріч «Учителем бути, чи не бути?» завітали гості: начальник відділу освіти Берестівської сільської ради Лисенко О.А., спеціаліст з методичного супроводу Снітко К.В., заступник сільського голови Семкович М.Г., представник народного депутата України Пономарьова О.С., помічник депутата районної ради Токарєвої А.Д. –  Буцикіна Н.Г., педагогічні колективи Миколаївської  і Троїцької шкіл, представники дошкільних навчальних закладів громади. Гості привітали педагогів громади з професійним святом, побажали успіхів на творчій ниві, вручили грамоти, подяки і приємні подарунки. Гарними піснями та неймовірними танцями учительське товариство  вітали  вчителі й учні Берестівської школи, а також учасники художньої самодіяльності Миколаївського будинку культури. Зустріч пройшла в теплій, святковій атмосфері. Дякуємо усім, хто долучився до заходу.

12:52 04.10.2019

21 вересня – Всесвітній день прибирання

20 вересня у Берестівській школі пройшла акція, присвячена Всесвітньому дню прибирання. Мета акції – привернути увагу підростаючого покоління та дорослих до проблем у сфері охорони довкілля, популяризація екологічного способу життя, формування екологічної свідомості й екологічної культури серед учнівської молоді. Учні 1-11 класів, вчителі, працівники школи прибирали шкільні ділянки, територію навколо школи, біля сільського будинку культури, дитячого майданчика, центр села та частини центральних вулиць. Дякуємо усім учасникам заходу. Окрема подяка керівництву фермерського господарства «Марія» за надання транспортних послуг. І пам’ятаймо: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не насмічують».

13:34 24.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора