A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів математичного циклу (вчителі інформатики)

02.12.2019 на базі Миколаївської ЗОШ I-III ступенів пройшло міжшкільне методичне об'єднання вчителів математичного циклу (вчителі інформатики) відкритий урок (в межах атестації вчителя інформатики Кравця Євгенія Івановича). З темою: «Створення сайтів». На початку уроку була визначена триєдина мета. Форма проведення уроку: практична робота. 

09:31 10.12.2019

Співпраця з Бердянським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітй та молоді

25.11.2019 року до Берестівської школи завітали гості з Бердянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Директор центру Пейчева С.Г. провела заняття з учителями школи, на якому з’ясували поняття «супервізії», а також обговорили одну із важливих тем, що стосується педагогічної діяльності.У цей день, приєднуючись до всесвітньої акції «16 днів проти насилля»,  координаторка мобільної бригади м. Бердянська та Бердянського району в межах проекту «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», який фінансується ФНООН, Волкова Надія  провела форум-театр на тему «Світ без насилля» для учнів 8-11 класів.

14:52 28.11.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів математичного циклу

25.11.2019 на базі Миколаївської ЗОШ  І-ІІІ ступенів відбулось ММО вчителів математичного циклу, в межах атестації вчителя математики Бутенка Артема Леонідовича з темою: «Добуток і частка дробів. Тотожні перетворення раціональних виразів. Раціональні рівняння», обговорили питання комунікаційних технологій на уроках та торкнулися питання онлайн–навчання.

14:58 25.11.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів

19 листопада 2019 року  у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів (в межах атестації вчителя посчаткових класів Лук'яненко С. І.). Присутні отримали можливість поринути в чудову атмосферу уроку за темо. "Ввічливі слова". Учасники ММО  практично попрацювали з LEGO: застосування на уроках математики, української мови та фізичної культури.

15:07 22.11.2019

Обласні методичні об’єднання з природничого гуманітарного краєзнавства та військово–патріотичного виховання у 2019 році

З 06 листопада по 08 листопада 2019 року в приміщенні комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради відбулися щорічні засідання обласних методичних об’єднань з природничого та історичного краєзнавства,  військово-патріотичного виховання. У засіданні взяли участь  педагоги з районів області, міст Запоріжжя, Мелітополь, Енергодар, ОТГ, а також педагоги КЗ «Центр туризму» ЗОР та Запорізької школи-інтернат «Січовий колегіум» та керівник міжшкільного методичного об'єднання вчителів природничого циклу Кеда С. І. Цікавии і змістовними були виступи першого дня роботи МО педагогів КЗ "Центр туризму" ЗОР Д. Янущенко, Ю. Сало, О. Савельєва,  (огляд посібників КЗ «Центр туризму» ЗОР з методик природничого краєзнавства), В. Шегеди (проект "Вікові дерева рідного краю").  В. Шелегеда презентує пошукову туристсько-краєзнавчу програму «Лісові екосистеми рідного краю». Поділились досвідом роботи створення екологічної стежини та використання коштів гранту працівники ЕЦТКС (Н. Ясінська та І. Самойлова), квест-технології в освітньому процесі (Н. Костікова), створення експозиції шкільного музею на основі знахідок, що зроблені під час експедицій учнів ( Олійник М.).          Інформативними  були виступи гостей другого дня роботи МО – Науфаль Хамдані, президент асоціації національних меншин Запорізької області розповів про етнічний склад області і перспективи для дослідження учнівської молоді; Віктор Пеннер, громадський діяч, повідомив багато цікавого про німців-переселенців (меннонітів) на теренах Запорізької області. Запитання до нього  «спровокували» дискусію про місце і роль Н. Махна в історії України ( 7 листопада – 131 річниця від дня його народження).                                        Виступає Науфаль Хамдані Гострі дискусії продовжувались і під час перерви - Дмитро Янущенко і Віктор Пеннер   Методист ЕЦТКС І. Самойлова поділилась досвідом використання в пошуковій роботі архівних джерел, О. Горбова, вчитель Костянтинівського НВК №1 «Таврія» розповіла про участь вихованців в археологічних експедиціях. Методисти КЗ «Центр туризму» ЗОР  розповіли про особливості конкурсів з історичного краєзнавства.   Третього дня мова йшла про «Джуру», скаутський рух, проведено круглий стіл – «Партнерство в проведенні районних етапів Всеукраїнської військово - патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). В цілому три дні роботи були продуктивними і дали багато цінної інформації та ідей для подальшої роботи.  

10:54 20.11.2019

Тиждень Безпеки руху у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху. З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст. з 11 по 15 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Проведені заходи були націлені на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

08:53 15.11.2019

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

15 листопада 2019 року відбулися міжшкільних змаганнях із настільного тенісу, які відбулися в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, у яких взяли участь учні усіх закладів загальної середньої освіти Берестівської сільської ради.

08:49 15.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора