A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів

Ми давно чули про мішленівське «Методичне кафе»,  яке знаходиться в Миколаївській ЗОШ I-III ступенів і ось нарешті, нам вдалося завітати 09.01.2020 року з вчителями початкових класів, де і пройшло ММО з теми: « Інтеграція». Кожен з присутніх обрав страву (тему, яку розкрив повністю),  смакували так, як ніколи раніше, це був вибух смакових рецепторів. За бурхливими обговорення ми дійшли висновку, що інтегровані уроки мають на меті поєднати блоки знань з різних предметів та тем, щоб розширити та збагатити сприйняття учня. Таким чином, школярі пізнають явище всебічно, а знання стають цілісними. 

10:38 10.01.2020

Готуємось до свят

"Готуємось до свят" - так називається 15 тиждень навчання у 1класі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Класний керівник Залюбовська Л.А.). Діти дізналися про зимові свята українців та склали інтелект-карту "Ланцюжок зимових свят". Кожне свято має свої символи, атрибути, отож, складаючи пазли учні дізналися і про дідуха, Різдвяну зірку, різочку та смаколики Миколая. Не забули і про правила безпеки під час зимових свят, перевірили, чи дотримуються правил встановлення ялинки у нашій школі. Який же Новий рік без цієї красуні? Але щоб зберегти її. можна виготовити ялинку самим. За цю справу і взялися першокласники. Діти виготовили інсталяції ялинок із цеглинок Лего, серветок та кольорового паперу

11:36 21.12.2019

Місячник безпеки життєдіяльності у Троїцькому ДНЗ «Пролісок»

Відповідно до наказу відділу освіти Берестівської  сільської ради  від 30.10.2019 року №402/621 «Про проведення Місячника безпеки життєдіяльності у закладах освіти  в 2019 році» з 01 листопада до 27 грудня 2019 року був проведений Місячник протипожежної безпеки у Троїцькому ДНЗ "Пролісок".

11:26 21.12.2019

Супервізія Нової української школи у закладах освіти громади

З метою надання методичної допомоги вчителям перших класів Нової української школи протягом листопада - грудня 2019 року відбулася супервізія 1 -х класів закладів загальної середньої освіти Берестівської громади. Супервізори відвідали уроки, поспілкувалася з дітьми, вчителями.

09:53 21.12.2019

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Тож і в Берестівській  школі дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. Багато корисного і потрібного дізналися учні та батьки в ході проведення цього заходу. Учні 8 і 5 класів (класні керівники Линник І.В., Омельченко Н.В.) виготовили буклети, які подарували учням і вчителям школи. Учні 2 й 4 класів (класні керівники Буймер І.А., Сахно Л.М.) виготовили лепбук і випустили стінгазету. Учні 8-11 класів взяли участь у заняттях із елементами тренінгу «Молодь проти насильства», «Поговоримо про права й обов’язки» (педагог-організатор Зиборова В.І.). Також у ці дні відбулися тематичні класні години з переглядом відео матеріалів, презентацій, а на батьківських зборах питання про насильство над дітьми стало одним із основних питань.

11:46 20.12.2019

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

З метою вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Берестівській школі відбулися виховні заходи: 1. Інформаційні повідомлення про відзначення 14 грудня Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС:  «Пишаємося подвигом героїв» (5 клас, Омельченко Н.В.), «Хто такі ліквідатори наслідків надзвичайних аварійних ситуацій» (4 клас, Сахно Л.М.), «Життя заради інших» (6     клас, Горбуля М.О.).  2. Перегляд добірок відео матеріалів щодо відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (7-11 класи, класні керівники).

11:43 20.12.2019

Квест «Здоровим будь» у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

18 грудня в рамках Місячника безпеки проведено квест «Здоровим будь» між учнями 6-7-х класів Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. з метою сприяння отриманню учнями знань про здоров’я та здоровий спосіб життя, створення в учнів позитивного ставлення до життя та власного здоров ’я. Учасників було поділено на 4 команди: «Coca-cola», «Джерело», «Розумники», «Вітаміни». У ході квесту учасники показали неабияку активність та кмітливість при проходженні станцій. Переможцями квесту стала команда «Джерело».

11:53 19.12.2019

Місячник знань безпеки життєдіяльності у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає як правильно діяти в певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Відповідно до тематики протягом місяця (19.11.19-19.12.19) у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені наступні заходи:

09:46 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора