A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Всесвітній день водно-болотних угідь у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Конвенція про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовища існування водоплавних птахів (відома під назвою «Рамсарська конвенція» за назвою міста заснування - Рамсар, що в Ірані) розпочала свій відлік 2 лютого 1971 року. Відтепер 2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь. Україна поновила своє членство у 1996 році та входить в число 169 країн - Договірних Сторін Конвенції. 

14:36 06.02.2020

Відкритий урок у 3 класі

5 лютого 2020 року вчитель початкових класів Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Омельченко Єлизавета Олексіївна запросила усіх колег на відкритий урок у 3 класі. Це був інтегрований урок - підсумок роботи над проектом "Спостерігаємо за рослинами". Діти працювали разом із Смішариками на клумбі, городі, у оранжереї. Гості побачили копітку роботу вчителя та учнів над проектом. Третьокласники презентували свої винаходи щодо зволоження грунту у квіткових горщиках, продемонстрували власноруч зроблені "теплички", виконували математичні обчислення, робили припущення та перевіряли їх. За кожне виконане завдання учні отримували кошти, за які "придбали"саджанці рослин для озеленення планети. Хочеться подякувати учням , Єлизаветі Олексіївні за чудовий урок та побажати їм успіхів.

14:23 06.02.2020

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів художньо – естетичного циклу

31.01.2020 на базі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло ММО вчителів художньо – естетичного циклу. Відвідали відкритий урок вчителя трудового навчання Миколаївської школи  Цимаєнко Т. Д. з темою: «Проект «Торбинки для дрібничок «Інструменти для обладнання».  Урок був якісним, доступним, зрозумілим і добре запам'ятовувався  матеріал, підготовлено багато відповідної наочності: опорні конспекти, презентація, схеми, джерела для інформації, які вдало підібрані до теми.

14:04 04.02.2020

Шкільний етап Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив" у Берестівській ЗОШ

 30 січня в Берестівській школі відбувся І (шкільний) відбірковий етап конкурсу ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив». У конкурсі взяли участь учні 1-4, 9-11 класів: Німич Олексій, Муха Діана, Васюхно Анастасія (1 клас), Антохіна Олександра, Назаренко Ангеліна (2 клас), Кушнір Семен (3 клас), Андрущенко Катерина, Линник Денис, Гречанюк Софія(4 клас), Гарбузова Ольга (11 клас). Дякуємо нашим юним ораторам за участь, старанність і наполегливість, які вони проявили під час підготовки до конкурсу і під час виступів. 

14:40 03.02.2020

Шкільний етап Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив" у Миколаївській ЗОШ

У понеділок 3 лютого 2020 року відбувся шкільний етап Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив" у Миколаївській ЗОШ і-ІІІ ст. 12 учасників представили свої виступи.  

14:30 03.02.2020

Математичний КВК у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

29 січня відбувся математичний КВК в 5 класі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Девізом КВК були слова Михайла Ломоносова: "Математику вже тому вчити потрібно, що вона розум в порядок приводить." Діти продемонстрували активність, кмітливість, взаємопідтримку. Солодкими призами були нагороджені команда дівчат і команда хлопців. Захід пройшов весело та цікаво.

14:26 31.01.2020

Нарада керівників закладів освіти

30 січня 2020 року відбулася нарада керівників закладів освітиБерестівської сільської ради. Детально розглядалися питання  КПК вчителів і педагогічних працівників ЗДО; аналіз результативності освітнього процесу у ЗЗСО за підсумками першого семестру 2019/2020 н. р.; аналіз травматизму з учнями та вихованцями під час освітнього процесу за 2019 рік та обговорювалося питання проведення заходів від терактів та ін.

15:56 30.01.2020

Конкурс на заміщеня вакантної посади директора Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.

29 січня 2020 року в приміщенні Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Берестівської сільської ради Бердянського району Запорізької області.  Спочатку кандидат на посаду  презентував перспективний план розвитку Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. представникам батьківського комітету та колективу школи та було складено іспит. За результатами конкурсу комісія вирішила - внести пропозицію  сільському голові щодо призначення на посаду директора Троїцької загальноосвітньої школи Гому Валентину Володимирівну.

13:08 30.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора