A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Міжшкільне методичне об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників

16 травня2019 року на базі Берестівського ДНЗ «Ромашка» пройшло методичне об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти та музичних керівників. Зозуля Юлія Миколаївна провела цікаве інтегроване заняття за темою: «Математичний зорепад». Слухаючи доповіді, вихователі брали активну участь в обговоренні та обміні досвідом. А наприкінці МО обговорили конкурсні роботи I  етапу фестивалю «Перлинки Запорізького краю».

15:24 17.05.2019

Змагання з гандболу

16 травня юнаки Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели на змаганнях з гандболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Кушнірюка Сергія Георгійовича". У напруженій і чесній боротьбі зійшлися три школи: Миколаївська, Осипенківська і Новопетрівська. За першість змагалися команда Новопетрівської ЗОШ та команда Миколаївської ЗОШ, після напружених спортивних баталій перемогу здобули господарі. Від Миколаївської школи участь у змаганнях взяли юнаки з 8 по 11 клас,яких підготував вчитель фіз.культури - Клименко Микола Олександрович. Найкращу фізичну підготовку, тактику гри серед юнаків показав Кальмов Ігор, учень 9 класу. Призери та переможці отримали медалі, почесні грамоти. Бажаємо успіхів, натхнення та перемог у майбутньому!

15:21 17.05.2019

Створення кулінарної книги

До Дня сім'ї , що святкувався 15 травня , учні 4 класу  Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із класним керівником Залюбовською Л.А. задумали створити книгу кулінарних рецептів улюблених сімейних страв. Кожна сім'я обрала страву для книги. Тут і піца від Поклонських і Рябових, суші від родини Гомів, вареники від Посв'ященного Романа, картопля - фрі від Матвійків. В родині Івлєвих полюбляють плов, а смажену картоплю з грибами - у родині Данильченків. Рецептом улюбленого салату поділилася Таня Самойлова. Яценко Ліза із мамою презентували рецепт грибів із начинкою, а Сутиріни - окрошку, сім'я Худякової Ангеліни - рецепт запеченої курки з медовим соусом. А як же без солоденького? Кушнір Валя з мамою часто печуть торт із сметани "Фантазія." Книга рецептів 4 класу буде зберігатися у шкільній бібліотеці, щоб бажаючі змогли не тільки прочитати рецепти, а й приготувати їх удома.

12:28 17.05.2019

«Одягни вишиванку, Україно моя»

16 травня учні та вчителі Берестівської загальноосвітньої школи одягли святкові вишиті сорочки,щоб доєднатися до свята вишиванки, яке відзначалося в Україні в цей день. На шкільному подвір’ї відбувся танцювальний марафон, до якого долучилися учні 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 класів. Підсумком заходу став флешмоб від танцювального колективу «Надія» (керівник Баран Н.М.). Дякуємо усім, хто долучився до свята.

12:25 17.05.2019

І (міжшкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 14-15 травня 2019 року відбувся І (міжшкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Участь в змаганнях взяли команди усіх закладів загальної середньої освіти Берестівської громади.

11:03 17.05.2019

День Пам'яті та Примирення

День Памяті та Пимирення четвертокласники Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. (класний керівник Залюбовська Л.А.) вирішили відзначити підготувавши інформаційні повідомлення про дітей - героїв війни проти нацизму у Європі. У страшні роки  разом з дорослими взялися за зброю діти, щоб захистити Батьківщину від ненависного ворога. Хлопчики та дівчатка йшли на фронт у військові частини, ставали синами та донями полків. Вони були розвідниками і зв'язківцями, сестрами милосердя і підривниками. Валя Котик, Зіна  Портнова,  Надя Богданова, Ніна Куковеркова, Аркадій Каманін та багато інших  ціною власного життя здобували Перемогу над нацистами. Вічна пам'ять вершителям великого подвигу, нашим дідам і прадідам! Хай спасенною буде земля наша від війни.

11:01 13.05.2019

Мітинг - реквієм у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

8 і 9 травня відзначаємо великі свята – День пам’яті і примирення та День Перемоги, під час яких вшановуємо пам’ять полеглих у тій страшній кривавій війні 1939-1945 років та неоголошеній війні на сході України.  8 травня у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся мітинг-реквієм, на якому звучали зворушливі слова учнів про тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, мирною блакиттю небес. Діти виконали пісні «Маки червоні» та « Ми за мир на Землі». Перед присутніми виступили вчитель-ветеран Щербань М. Г. та директор школи Кравець С. О. Присутні вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів до обеліска та братської могили в центрі села. Давно відлунали залпи гармат, усе далі відходять події тієї страшної війни, війни з нацизмом, війни з людською жорстокістю, та не зітреться в пам’яті людській подвиг нашого народу.

11:12 10.05.2019

День пам’яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Європі в Другій світовій війні

8 і 9 травня у Берестівській школі пройшли заходи щодо відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Європі в Другій світовій війні: бесіди, класні години, перегляд відео матеріалів. Загальношкільну лінійку пам’яті підготували учні 9 класу разом із педагогом-організатором Зиборовою В.І. Також школярі взяли участь у загальносільському святі до Дня Перемоги. У ці дні ми вшанували пам'ять героїв Другої світової війни, ветеранів, людей, які працювали в тилу, Героїв АТО. Квіти, покладені до пам’ятників, свідчать про нетлінну людську пам'ять і шану молодих поколінь.

10:59 10.05.2019

Тиждень безпеки дорожного руху у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

З 6 по 10 травня 2019 року в Троїцькій загальноосвітній школі проходив тиждень безпеки дорожнього руху. Для учнів 8, 10 та 11 класів класними керівниками Кравець В. А., Грицай Є. М., Гузь С. І. було проведено мініпрактикум "Знавці правил дорожнього руху". Заняття проходило у вигляді гри, під час якої змагалися дві команди, збірна команда хлопців "Водії", та команда дівчат "Пішоходи".

10:09 10.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора